Horoskop Mesečni horoskop

Ribe, mesečni horoskop za juli 2017. godine

Tokom jula ćete biti u prilici da proširite obim ponude svojih usluga, posebno ako se bavite nekim vidom poslovnih usluga. Merkur će od 6. do 26. jula prolaziti kroz vaše polje usluga i doneće vam više povoljnih mogućnosti. Bićete u prilici da poboljšate uslove rada na svom radnom mestu, servisirate ili nabavite nova osnovna sredstva za rad ili čak dodate nešto novo od radnih sredstava što bi vam otvorilo mogućnosti da ubrzate razvoj aktuelnih poslovnih zadataka.

Lako ćete se dogovarati sa potencijalnim klijentima, sa radnim kolegama i osobama koje srećete kroz posao. 14. jula će Merkur praviti sekstil sa Jupiterom koji vlada vašim poljem posla i karijere, što će vam pružiti mogućnost da profitirate kroz primenu idejnih rešenja koja budete osmislili u vezi jednog poslovnog projekta. Uspeh ćete postići ako se bavite oblastima zdravstva, farmaceutske industrije, trgovine modnom konfekcijom visokog kvaliteta i uopšte trgovinom brendiranom robom. Izbegavajte da ulazite u poslove koji vas mogu uvesti u rizike i nose opasnost od gubitaka.

Vaše finansijske mogućnosti tokom većeg dela jula će biti manje nego što biste želeli. Mars koji vlada vašim poljem novca će 2. jula praviti opoziciju sa Plutonom, što vas upozorava da izbegavate poslovanje i finansijske transakcije sa osobama koje se bave nečim što je sumnjivo i nelegalno. Izbegavajte bilo kakav vid saradnje sa takvim osobama. Isto tako, izbegavajte rizične investicije, naročito 10. jula kada će i Sunce praviti opoziciju sa Plutonom. U protivnom biste se mogli naći na gubitku. 18. jula će Venera praviti trigon sa Jupiterom, što vam otvara mogućnost dobitaka i što će poboljšati vaš platni promet. Bićete u mogućnosti da ostvarite dobitke ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili knjigovodstvom.

Nezaposlene Ribe će pratiti srećne okolnosti na konkursima za zaposlenje i biće im relativno lako da uđu u uži izbor i dobiju nov posao.

Na sledećoj strani

Ljubavne prognoze za jul 2017…

Pročitajte dnevni horoskop za svoj znak

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

82 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap