Horoskop Horoskopski znakovi

Ribe, Device i Blizanci od 28. juna suočiće se sa teškim istinama i najbolnijim temama

svadja

Neptun kreće u retrogradni hod počev od 28.juna, praviće nam male haose sve do 3.decembra, doneti oštru realnost i trezvene istine.

Retrogradni Neptun se generalno povezuje sa uklanjanjem iluzija, snova i lažnih stvarnosti koje su nam zamaglile viziju.

Retrogradni Neptun će nam dati mogućnost da pratimo svoju intuiciju da bismo znali šta treba da postignemo da bi naši neki snovi mogli da se pretvore u stvarnost.

Uništenje sveta fantazije će pokazati one surove stvarnosti koje ste želeli da izbegnete u nekoj fazi prošlosti.

Možda ste se zavaravali o pravoj ljubavi, svojoj finansijskoj situaciji ili izgledima za karijeru. Što ste dalje od istine putovali, ili što su vaše metode bekstva ekstremnije, to je veći šok.

Istina o vašoj stvarnosti je često prilično bolna. Čudna osećanja ili iskustva mogu vas ostaviti da preispitate stvarnost.

Možda ne percipirate stvari ispravno ili se možete zavaravati. Moguće su prevare kao i velika razočarenja.

Možda sami dozivite patnju ili ćete biti dirnuti njome na neki način. Ovaj aspekt će nas učiniti osećajnijim i saosećajnijim. Ne sakrivajte ovu osetljivu stranu sebe,već je otvoreno podelite.

Nova veza ili kritični događaji mogu pokrenuti staro ili prošlo sećanje na bol. Neptun vlada samopožrtvovanjem, lažnim optužbama, skandalima i klevetama. Retro Neptun može pokazati izvor bola od kojeg ste želeli da pobegnete.

Unutrašnji uticaj retro kretanja znači da ćete možda provesti više vremena brinući se o sebi i svojim problemima.

Samosažaljenje, socijalna anksioznost ili depresija mogu dovesti do povlačenja i usamljenosti, zato je sada vreme dok traje ovaj tranzit za duhovni razvoj.

Samorefleksija i meditacija će vam pomoći da razumete svoja ograničenja, blokade i obmanjujući i zbunjujući uticaj retrogradnog Neptuna.

Povećana svest donosi bolje razumevanje vaših duhovnih ciljeva i kako se oni uklapaju u širu sliku. Morate imati strpljenja da zrtvujete kratkoročno zadovoljstvo radi dugoročnog uspeha.

Neptun je planeta iluzije, obmane, a na sve to biće u znaku Riba, koje su takođe sklone iluzijama,mašti, nošenju ružičastih naočara..

Suočavanje sa istinom, najbolnijim temama životnih polja suočiće se Ribe, Device, Blizanci.

Ribe

Retrogradni Neptun neće vam dozvoliti da se beži od istine, vreme je da konačno skinete ružičaste naočare. Partner nije osoba kakvu ste zamišljali,preterana iluzija vodi ka brojnim neuspelim vezama.

Device

Morate se suočiti sa porodičnim pitanjima, neke istine moraju ugledati svetlost dana.

Blizanci

Polje karijere se sada dovodi u pitanje. Moguće su radikalne promene, ukoliko ostanete realističniji u pogledu vaših mogućnosti, svakako manje ćete biti primorani na neprijatne poslovne situacije.

Veliki horoskop za leto 2022. obeležiće bivše ljubavi, seks, neverstva i razvodi

Bojana Despotović

Profesionalni astrolog, tri godine rada i mnoštvo zadovoljnih klijenata.
Ukoliko vas zanimaju astrološke prognoze, javiti se za detaljnije informacije na mejl adresu - [email protected] ili zapratite Instagram profil - numerologija_saznanja

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

202 Shares
202 Shares
Share via
Copy link