Vesti Novi Sad

Revija brendova okuplja poznate u Promenadi

tc PROMENADA-15

Revija modnih brendova, poseban dan posvećen najprestižnijim brendovima u sklopu internacionalnog festivala mode i umetnosti, Serbia Fashion Week-a, biće održana 12. oktobra na velikoj terasi šoping centra Promenada u Novom Sadu.

Serbia Fashion Week predstavlja najveću modnu manifestaciju na našim prostorima i beleži najekspanzivniji rast posetilaca i učesnika u Evropi, dok je Revija modnih brendova jedna od najvećih novina na ovogodišnjem festivalu i takođe jedini dan koji je otvoren za javnost i besplatan za sve posetioce.

Pored koncerta Aleksandre Radović, naše poznate pop pevačice, koja će tokom nastupa izvesti neke od najpoznatijih numera iz svoje bogate diskografije, ovom događaju će takođe prisustvovati i Eymeric Francois, Bojan Perić, Dragana Mićalović, Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Dunja Jovanić, Kristina Bekvalac, koja će biti i u ulozi stiliste brenda Diesel i mnoge druge poznate ličnosti iz sveta mode, filma i muzike .

Tokom tri bloka revija koje počinju u 19 časova, prodefilovaće više od 80 manekena obučenih u najnovije i aktuelne modele prestižnih brendova.

SFW oktobar-revija brendova_2

Za stajling modela na Reviji modnih brendova biće zadužen Eymeric Francois, poznati pariski modni dizajner, oficijelni član federacije Visoke mode Francuske.

Pored svog rada u sferi visoke mode, Eymeric je takođe umetnički direktor Sajma mode u Parizu, Sajma mode u Berlinu, predavač na Pariskoj Akademiji Dizajna i potpredsednik Serbia Fashion Week-a.

Novosađani donirali skoro dve tone garderobe u humanitarne svrhe tokom prve dve nedelje rada Empty Shop-a

PARTNERI SAJTA


12 Shares
Share via
Copy link