Venčanja

Restoran Fontana – idealan spoj modernog i tradicionalnog

Restoran Fontanu u starom jezgru grada u ulici Nikole Pašića pamte mnoge generacije Novosađana. Uspešno radi još od 1987. godine, ali drži korak sa modernim tokovima kako u enterijeru, tako i u gastronomiji. Ovo nije klasičan restoran, već mnogo više od toga. U Fontani možete prenoćiti, proslaviti svadbe ili rođendane, i održati poslovne sastanke u kogresnoj sali.

Ovo mesto je u blizini istorijskih znamenitosti grada, pešačke zone i centralnog gradskog trga, pa je idealno za sve one koji su u poseti Novom Sadu. Oni mogu prenoćiti u udobnim, urednim i luksuznim sobama u centru grada, ocenjenim sa ocenom 9 od 10 na poznatom sajtu booking.com.

soba-fontana
Izvor: Restoran Fontana

Restoran je poznat i po dobroj kuhinji, zasnovanoj kako na tradicionalnim domaćim specijalitetima, tako i na svetskim gastronomskim kvalitetima. Ovde možete probati razna predjela, supe i čorbe, jela od različitih vrsta mesa i ribe u kombinaciji sa ukusno pripremljenim povrćem, i zasladiti se najukusnijim poslasticama. Meni je dostupan na 4 jezika, a stranci rado svraćaju u Fontanu upravo zbog odličnog izbora jela.

Bašta restorana je sa prvim zracima sunca prepuna, a velika fontana je i razlog zbog kojeg restoran nosi upravo ovo ime. Ovde osim vode teče i društveni život grada, a letnje večeri prepoznatljive su po zvucima violine i klavira.

basta-fontana
Izvor: Restoran Fontana

Velika svečana sala idealna je za organizovanje venčanja, a kapacitet je 220 gostiju. U ambijentu restorana Fontana možete proslaviti vaš najlepši dan, a meni možete sami kreirati, ili se odlučiti za švedski sto.

svadba-sala
Izvor: Restoran Fontana

Tu je i sala za konferencije, koja je poptuno opremljena za organizovanje poslovnih događaja, a od zavisnosti od vaših potreba, može biti prilagođena za 10 kao i za 180 osoba.U toku sastanka može se poslužiti i hrana po vašem izboru.

kongresna-sala
Izvor: Restoran Fontana

Za rođendanske žurke i manje proslave, tu je klub Fontana kapaciteta 120 gostiju, a ovo mesto idealno je za proslavu 18. rođendana, ili proslave bilo kog tipa.

klub-fontana
Izvor: Restoran Fontana

Idealna lokacija, prijatan enterijer i nestvarno lepa bašta puna zelenila sa fontanom i na vas će ostaviti prijatan utisak, a sledeći put kada budete šetali dobro znanom Pašićevom ulicom, svratite u jednu od lepših baštica i osvežite se u novosadskom restoranu Fontana. Lep ambijent pružiće vam osećaj da se ne nalazite u urbanoj sredini Novog Sada.

Pogledajte pitanja koja izluđuju fotografe venčanja

 

 

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

36 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap