Magazin

Finskom olimpijcu zaledio se penis tokom trke, pa umalo poludeo od bolova

Screenshot

Upravo završena olimpijada u Pekingu donosi nam priču koja bi se lako mogla svrstati u domen horora.  Finski dugoprugaš, Remi Lindholm, će svakako po zlu  pamtiti trku na 30 kilometara, koja je dodatno skraćena sa planiranih 50, zbog neizdržive hladnoće. Njemu se usled udara ledenog vetra tokom trke zamrzao penis!

Finac je jedva završio trku koja je trajala čitav sat i 16 minuta, a čim je stigao na cilj požurio je da odledi međunožje, kada je u stvari nastala još gora agonija.

Međutim, što je još neverovatnije, Remiju nije prvi put u karijeri dobio ovakve bizarne promrzline – već je kroz ovakve muke prošao prošle godine na stazi Ruka u rodnoj zemlji.

– Možete da pogodite koji mi je deo tela bio malo smrznut kada sam završio trku… Bilo je ovo jednog od najgorih takmičenja u kojima sam bio, samo sam se borio kroz to – izjavio je Lindholm za Gardijan, a prenosi Nova.

O kakvim se ekstremnim uslovima radi, govori podatak da je trka kasnila čitav sat i da je skraćena je za 20 kilometara, usled straha organizatora da bi sportisti mogli da dobiju promrzline. Tanka odela, kojima su opremljeni skijaši, ne obezbeđuju dovoljnu zaštitu za ovako niske temperature, iako su im prekrivene glave i uši.

Nesrećni Remi izjavio je mislio da će poludeti nakon završetka takmičenja, jer pravi bolovi nastupaju kada se promrzline zagreju.

– Kada delovi tela počinju da se zagrevaju kad završite, bol je nepodnošljiv – istakao je Šveđanin.

Izvor: Nova

Penis mi se smanjio posle zaraze koronavirusom i čini se da je trajno

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

66 Shares
Share via
Copy link