Vesti Novi Sad

Mesto gde torte donose princeze

Rođendan je poseban događaj u životu svakog deteta. Upravo zato uvek treba da se potrudimo da taj dan učinimo nezaboravnim za naše mališane. U poslednje vreme postalo je veoma popularno da se proslave prave u rođendaonicama. U Novom Sadu ima ih dosta, ali nisu sve istog kvaliteta. Ako vam do sada neko nije preporučio ili ako je već niste posetili, prošetajte do Ticanove ulice ili do Somborskog bulevara i svratite do rođendaonice Sky club.

igraonica-2

Program svake proslave prilagođava se uzrastu i interesovanjima deteta. Stručni animatori deci ulepšaju vreme koje provode ovde raznim muzičkim, sportskim i drugim kreativnim igricama koje osmišljavaju. Na svaki rođendan koji se ovde organizuje svrate i nezvani gosti, junaci iz Diznijevih crtanih filmova. Tako slavljeniku tortu može da servira Miki Maus, Mini Maus, Snežana, Pepeljuga, Maša i Medved…

igraonica-3

U ovoj rođendaonici izvode se i pozorišne predstave koje su sada već postale njen zaštitni znak. Deca više ne mogu ni da zamisle rođendan bez ovog malog teatra. Ovde vaši mališani mogu da uživaju u predstavama: Ivica i Marica, Crvenkapa i zbunjeni vuk, Mila i Dobrila dolaze na rođendan, Princeza Nađa i princ Kađa, Vuk i tri praseta, Mornari i ajkula, Carstvo u drugarstvu i Zvončica slavi rođus. Kostimi su toliko verno odrađeni da ćete se možda u nekom trenutku zapitati jeste li vi to u Novom Sadu ili u Diznilendu. Iako je radionica inače zatvorenog tipa, tokom letnjih meseci sva deca vikendom mogu da uživaju u teatru na otvorenom, koji je smešten u dvorištu ove rođendaonice. Dovoljno je samo da rezervišete mesto na vreme.

igraonica-5

Ne maskiraju se samo animatori. I deca imaju priliku da na jedno vreme obuku kostim svog omiljenog junaka. U jednom delu rođendana svi mališani postaju prinčevi, princeze, moćni rendžeri, vitezovi i vile, a onda se malo bave i manekenstvom. Deca šetaju ispred svojih roditelja koji ih bodre aplauzom i fotografišu. Posle toga svako dete sa svojim roditeljem može da izvede neki manji program po želji. Ovako i odrasli mogu na poseban način da ulepšaju dan svojim malim manekenima.

Devojčicama na proslavu obavezno dođe i Elsa iz „Zaleđenog kraljevstva“, a dečacima nindža kornjače. Oni nikada ne dolaze praznih ruku, uvek donesu pinjatu punjenu ukusnim voćnim karamelama.

igraonica-4

Ova rođendaonica izdvaja se još po nečemu. Dva puta godišnje, za vreme letnjeg i zimskog raspusta oni organizuju druženje za svu decu koja su do tada slavila rođendan ovde. Za malu decu priredi se posebna predstava, a za one malo starije poligoni na dvorištu ili takmičenja u raznim igricama.

igraonica-1

Na vama je samo da se javite na vreme, sve ostalo rešiće profesionalan tim Sky cluba. Ukoliko proslavu rođendana želite da zakažete za vikend bilo bi dobro da rezervišete prostor mesec i po do dva ranije, ako je termin tokom radnih dana trebalo bi da nazovete dve do tri nedelje unapred, pošto je u ovoj rođendaonici uvek gužva.

PARTNERI SAJTA


11 Shares
Share via
Copy link