Srbija Vesti

Marko je zagrlio suprugu, uzeo bombu, izašao u dvorište i razneo se

policija-noc
Ilustracija/Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Marko R. (36) iz Novih Banovaca u Staroj Pazovi, izvršio je samoubistvo juče, prvog dana Vaskrsa. On je zaglio ženu, potom uzeo bombu, izašao u dvorište i aktivirao je.

Kako nezvanično saznaju mediji, tragedija se dogodila sinoć oko 21.00 čas, a prijavila je njegova nevenčana supruga.

– Nesrećna žena je ispričala da su se ona i Marko nešto sporečkali, ali da ništa nije ukazivalo da će uraditi ovako nešto. U jednom trenuku je zagrlio i navodno rekao da je poslednji put grli. Potom je izašao iz kuće, a ubrzo potom odjeknula je eksplozija – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

On je dodao da je žena izašla iz kuće i zatekla užas u dvorištu. Odmah je zvala Hitnu pomoć i policiju.

– Zatekla je unakaženo telo u dvorištu. Raznetu ruku i brojne duge povrede – objasnio je naš sagovornik i dodao da je žena takođe ispričala da je Marko imao i ranije suicidne misli i da je često pričao da će se ubiti, ali da nije verovala da je zaista u stanju da tako nešto uradi.

***

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected].

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni…

Imaš 30 godina i život pred sobom, a popiješ kiselinu i baciš se sa 6. sprata zbog oženjenog muškarca

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

48 Shares
Share via
Copy link