Dogadjaji Festivali

Rasprodate ulaznice za “Novosadski festival zanatskog piva”

Prvi “Novosadski festival zanatskog piva” stiže i u Novi Sad, a Novosađani će imati priliku da uživaju u pivu malih, nezavisnih pivara iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne. Novosadski festival zanatskog piva će biti 17. oktobra u SKC Fabrika sa početkom od 15 časova. S obzirom na to da je velika zainteresovanost za ovaj neobičan festival ulaznice su već rasprodate.

festival-piva-ns
Foto: Jovana Rakić

Posetioci će moći da probaju originalna i kvalitetna piva različitih stilova (Pale ale, IPA, Blonde, Stout, Hefeweizen, Porter, Saison…) ali i prisustvuju zanimljivim predavanja na temu zanatskog pivarstva, pričaju sa pivarima koji prave najbolja piva u regionu i učestvuju u građenju i širenju kulture zanatskog piva na ovim prostorima.

festival-piva-novi-sad
Foto: Jovana Rakić

Prateći program festivala čine muzički program, predavanja, radionice, izložba pivskih etiketa. Svaki posetilac će na samom festivalu moći da kupi vaučere sa kojim će posle moći da kupuje pivo od izlagača i hranu u okviru festivalske zone. Ne postoji refundacija neiskorišćenih vaučera, pa posetioci treba da vode računa da iskoriste sve vaučere.

festival-piva-novosadjani
Foto: Jovana Rakić

U okviru Novosadskog festivala zanatskog piva će biti i izložba pivskih etiketa koje dolaze iz jedne od najimpresivnijih ličnih kolekcija sa ovih prostora. Posetioci će moći da otkriju novi doživljaj piva uz posebno kreiran meni iz VinoPivoRakija Kutka za užitak. Degustacija 4 stila piva i njihovo uparivanje sa specijalno pripremljenom zakuskom, kratko predavanje i ocenjivanje degustiranih piva. Osim izložbi i radionica ljubitelje piva očekuju i različita predavanja na ovu temu.

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
20 Shares
Share via
Copy link