Lifestyle

5 razloga zbog kojih žena ostavlja muškarca kojeg voli najviše na svetu

raskid-ljubav

Raskid ljubavne veze bolan je i težak, pogotovo kada dođe iznenada i kada se najmanje nadate. Žena ili devojka neće uvek pokazati svoje nezadovoljstvo vašim ponašanjem ili nekim konkretnim postupkom, ali budite sigurni da će dobro razmisliti o svakom vašem stvarnom ili imaginarnom nedostatku.

Ponekad će je takva premišljanja dovesti u iskušenje da je vreme da obustavi vezu/brak sa vama i pored činjenice da vas i dalje voli.

Sledećih 5 razloga su samo neki koji je mogu naterati da razmisli da bi možda bila srećnija sa nekom drugom osobom ili čak da je sama, piše Citymagazine.rs.

Romantično je razmišljati da je nemoguće da bilo šta poremeti vašu vezu dok god se iskreno volite, ali realnost je znatno surovija, pa zato budite oprezni.

1. Ona nije sigurna da može da se osloni na vas

Čak i žene koje posebno cene svoju slobodu osećaju se udobno u vezi samo kada znaju da mogu da se oslone na svog partnera. Ako vaša lepša polovina percipira da niste pouzdani i ako ne oseća da ste spremni da ponekad žrtvujete svoj komfor zarad nje, male su šanse da će vas uzeti u razmatranje kada bude odlučila da je vreme za brak, porodicu ili jednostavno sledeći korak u vezi.

2. Deluje joj da nije broj jedan u vašem životu

Bezuslovna ljubav je rezervisana za decu i roditelje. U vezi, pak, ako jedna osoba misli da nije na vrhu liste prioriteta svog partnera, posle nekog vremena će prestati da gaji ista osećanja koja je imala prema njemu do tada.

Ne dozvolite sebi da upadnete u zamku lažne sigurnosti i potrudite se da iznova dokazujete svojoj dragoj da je broj jedan u vašem životu.

3. Ona smatra da je ne podržavate dovoljno

Ulazak u vezu ne znači da treba istog trenutka da zaustavimo sve svoje životne aspiracije i pravimo se da nam je samo dovoljno što smo srećno zaljubljeni.

Mnogi muškarci prave grešku kada pomisle da su želje i snovi njihovih partnerki samo prolazna stvar pa ih uglavnom obeshrabruju kada one odluče da probaju nešto novo u svom životu. Ako mislite da će vam vaša draga oprostiti takvo ponašanje, grdno se varate!

4. Imate previše različite planove

Vi želite da nastavite profesionalno usavršavanje ili možda odete da radite u inostranstvu na neko vreme. Ona je sada spremna za porodicu i ne pada joj na pamet da izlazi iz zemlje i ostavi svoje roditelje same.

Ovakve ili slične situacije su, nažalost, veoma česte i ne može se reći da je neko kriv ako zbog različitih životnih planova dođe do razlaza između do tada srećno zaljubljenih osoba.

5. Živite u dva odvojena sveta

Kada ste se upoznali i poludeli jedno za drugim, njoj nije bilo toliko bitno što se nije slagala sa vašim društvom, ali i članovima porodice.

Nakon nekog vremena, ljudi gube toleranciju za takve stvari i ponekad postavljaju ultimatum: ili ja, ili oni. Složićete se da to nije pravi način komunikacije i recept za sreću u vezi, ali to ne znači da se tako nešto ne dešava. Ipak, ako vam je stalo do nje, pokušajte da pronađete kompromisno rešenje.

Možda vam u prvom trenutku to bude delovalo kao prevelika koncesija ali verujte nam, velika ljubav ponekad zahteva i velike žrtve.

10 jasnih signala da te je žena zauvek izbrisala iz života

28 Shares
Share via
Copy link