Horoskop Horoskopski znakovi

Sve će se okrenuti naglavačke za Raka, Vagu i Jarca tokom sezone Ovna 2021.

sezona ovna

Prelazak Sunca u Ovna predstavlja astrološki početak nove godine. Iako je, sa svim događajima širom sveta, zaista teško radovati se i imati velika očekivanja za period pred nama. Na primer, sezona Ovna 2021. biće najgora za ove horoskopske znakove: Raka, Vagu i Jarca.

Zapamtite, međutim, mnogo toga će zavisiti od vašeg pogleda na stvari. Sezona Ovna počinje 20. marta i traje do 19. aprila.

Rak

Sezona Ovna nikada nije bila jedna od vaših omiljenih, ali nekako je uvek pregurate. Dok će sunce potresati vašu ambicioznu 10. kuću karijere i sudbine bićete neverovatno usredsređeni na svoj sledeći potez u karijeri, a da ne pominjemo sav posao koji ste obavili na poslovnom planu.

Uprkos tome što ste neko ko najviše voli da se prijatno oseća u udobnosti svog doma, sezona Ovnova dolazi punom snagom.

Saturnov prelazak u Vodoliju trebalo bi da bude zanimljiv, jer će naglasiti vašu osmu kuću seksa i intimne zajednice. Ne shvatajte ovo pogrešno, ali vreme je da odrastete.

Vaga

Vaši emotivni odnosi su tokom ove godine bili na ispitu više nego ikad, ali ako nešto visi o koncu, sezona Ovnova će sigurno završiti posao.

Kada vam sunce aktivira lojalnu sedmu kuću partnerstva i odnosa jedan na jedan, nema sumnje da ćete se mnogo više fokusirati na svoje obaveze, posebno one koje imate sa ljudima u svom životu.

Štaviše, Saturnov prelazak u Vodoliju osvetliće vaše kreativne projekte, nivoe autentičnosti, unutrašnje dete i opštu inspiraciju. Vaša ideja o zabavi će iskusiti sopstvenu metamorfozu, zato otvorite svoj um i srce.

Jarac

Dugo putovanje je iza vas i daleko ste dogurali, ali verujte mi kad kažem da ste tek počeli.

Vaša tako ozbiljna vladajuća planeta, Saturn, zvanično će se prebaciti u Vodoliju 21. marta, što znači da ćete verovatno osećati malo olakšanja.

Međutim, sunce će u međuvremenu osvetliti vašu četvrtu kuću, porodicu i emocionalnu inteligenciju, što znači da vam neće preostati ništa drugo nego da prihvatite svoja osećanja i sredite stvari u porodičnom sektoru.

Međutim, Saturnov prelazak u Vodoliju poljuljaće vašu drugu kuću finansija, vrednosti, sposobnosti za zaradu i sopstvene vrednosti. Vreme je da svetu pokažete od čega ste zaista napravljeni, a da na kraju za to budete i nagrađeni.

Devica, Vodolija i Ribe imaće priliku da ispune sve svoje snove do 3. aprila

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


342 Shares
342 Shares
Share via
Copy link