Horoskop Horoskopski znakovi

Zašto su Rak, Škorpija i Strelac najgori muškarci za brak?

muskarci-horoskop-brak

Tri znaka Zodijaka daju najgore muževe. Sa njima brak može da se pretvori u pakao, sudeći prema horoskopu. Rak, Škorpija i Strelac su u suštini dobre i vrlo prijatne osobe, ali su zapravo dobri za sve ostalo, osim za miran bračni život.

Sa njima ćete se naslušati zvocanja i, uglavnom bez razloga, trpeti poglede ispod obrva.

Rak

Muškarac Rak nije osoba sa kojom je život lak, uprkos opštem utisku da su osobe rođene u ovom znaku vrlo prijatne. Ovaj tip je moguće podeliti u dve grupe:

  1. Muškarci koji vole svoju kuću, ali su naporni, cepidlake i kritičari.
  2. U drugu spadaju pasivni, lenji i nezainteresovani muškarci, koji se najčešće žene iz koristi, nasleđa ili zbog položaja.

Ovaj tip je zanimljiv i simpatičan, ali samo onda kada to sam izabere.

Muškarac Rak provodi u svojoj kući mnogo više vremena nego ostali muškarci, gaji duboki tradicionalni osećaj za dom i porodicu. Iako voli ženu i decu, on nikada do kraja nije zadovoljan, uvek može da nađe nešto da kritikuje ili da se žali.

Ovi ljudi su jako senzualni, traže neprekidnu erotsku stimulaciju, verni su ali i plašljivi, pa zato izbegava opasnosti kad god je to moguće, piše Mali horoskop.

Škorpija

Bračnu harmoniju i uspešan zajednički život najteže je ostvariti sa Škorpijom. To je ipak ostvarljivo samo pod uslovom ako je njegova supruga bude uvek u senci i  prati ga u svim njegovim nastojanjima. Ne podnosi dominantne žene u bilo kojem pogledu.

Muškarac Škorpija je tipična staromodna duša, u kući je tiranin, kao i u ostalim vidovima društvene komunikacije. Njegove ljubavne reakcije su toliko snažne i ekstremne, da je nekad sklon i nasilju. Ovaj znak je vrlo uspešan u poslu i sposoban je da izdržava sam, svojim radom i ženu i decu, koju najčešće obožava.

On je vrlo posesivan i ljubomoran muškarac. U stvari, bez obzira na to koliko ljubavi i pažnje mu je poklonjeno, on će uvek imati razloga za sumnju i stalno će verovati da i žena i deca i poslovni prijatelji rade protiv njega.

Njegovi osećaji za ženu i decu su zaista plemeniti, ali on nikada neće naučiti da ih izrazi na pravi način. Njegova sebična ljubav zagorčavaće život i njemu i drugima. Seksualna nezajažljivost takođe je deo njegove prirode.

Strelac

Ovakvom tipu muškarca potrebna je mudra i taktična ženu. Muškarac Strelac baš i nije rođen za brak.  Po prirodi je human, tako da će na neki način da učestvuje u radu raznih društvenih organizacija i u rešavanju praktičnih problema svoje zajednice. Strelci su megalomani da im često sopstveni životi izgledaju mali i nezanimljivi.

On je jak u braku. Njegova žena mora biti široke svesti, oslobođena ljubomore i pomalo bezlična, čak i ako to nije njena prava priroda. Ona će morati da bude prava umetnica kako bi u svemu mogla da ga prati i zadovoljava njegove interese.

Sa ovim muškarcima nije teško živeti, ali zbog njihovog nedostatka osećaja i velikog nestrpljenja, supruga ovog tipa moraće da proširi svoje horizonte, kako bi sa njim bila na istim talasnim dužinama. Oni su veseli i zanimljivi momci, koji ljubav doživljavaju kao srećnju okolnost.

Koji znaci Zodijaka opraštaju prevaru i pod kojim uslovom

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

545 Shares
545 Shares
Share via
Copy link