Horoskop Mesečni horoskop

Rak, Škorpija i Ribe će podivljati u julu 2021. u najboljem mogućem smislu

devojka-lepota

Jul započinje sa suncem u emocionalnom, intuitivnom i zaštitnom Raku. Mesec pred nama će biti posvećen povezivanju sa najdubljim željama. Kako je sezona raka u toku, ovo vreme će izneti empatiju na površinu. Provedite vreme stvarajući svoj lični prostor, vodeći računa o svojim najranjivijim potrebama, i naravno, brinući se o drugima.

Juli 2021. biće najbolji mesec za ove horoskopske znakove – Rak, Škorpiju i Ribe – i postoji pregršt razloga zašto. Za početak, mladi mesec u Raku, 9. jula, ulazi u neke vrlo kreativne i ekspanzivne oblasti za vodene znakove.

Doneće im novi početak i motivisaće ih da urade nešto zaista plodno i ugodno u životu. Ovajm mladi mesec može pokrenuti ove horoskopske znakove prema važnim i moćnim prilikama, ako su spremni da to iskoriste.

Rak

Vreme je da zablistate, Rakovi. Ozbiljno, živite, jer ste ovo zaslužili. Ovog jula sunce će proleteti kroz vašu prvu kuću, što će doneti svežinu. Vreme je da se setite ko ste i imaćete samopouzdanje kao nikada pre.

Kosmos odražava vašu empatičnu, brižnu i intuitivnu energiju, čineći. Toliko se radujete ovom mesecu, pa zapamtite da je život lep.

Škorpija

Ako su vam dosadile iste stare stvari, vreme je da se razveselite, Škorpije. Ovaj mesec bi mogao uneti spontanost i uzbuđenje u vaš život. Sunce sada leti kroz vašu prostranu devetu kuću, čineći savršeno vreme da otvorite svoj um, prepustite se nekim avanturama i otputujete na nova egzotična mesta.

Ovog jula ćete možda zaželeti nešto novo; nešto misteriozno, uzbudljivo i adrenalinsko. Ne treba sebi ništa da uskratite.

Ribe

Jul bi mogao biti mesec u kojem stvari zaista postaju divne. Dok se sunce kreće kroz vašu kreativnu petu kuću zabave i zadovoljstva, sve što želite ovog meseca je da se dobro zabavite.

Uradite nešto umetničko, zaigrano i dirljivo. Zaljubite se, naslikajte zalazak sunca i plešite uz muziku, jer će jul uskoro podivljati. Osim toga, ovo je poslednji mesec kada će se Jupiter kretati kroz Ribe, pa morate da iskoristite svu pozitivnu energiju.

Škorpija ljubomorna, Lav arogantan: Najgore strane horoskopskih znakova u vezama

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

3.3K Shares
3.3K Shares
Share via
Copy link