Godišnji horoskop Horoskop

Rak, godišnji horoskop za 2016. godinu

Nije tajna da većina Rakova drži do svoje privatnosti i ne vole ni da ih neko pita za privatan život. Posebno će biti teško održati privatnost kada u mesecu martu lunarna eklipsa juriša ka četvrtoj kući i baca svetlo na vaš dom. Ova eklipsa će doneti nagoveštaj drame u porodici ili ljubavnom životu, koja vas čeka u septembru kada Jupiter stupi na scenu.

Ove godine će Rakovima biti vruće, i to ne samo zbog klimatskih promena. Jun i jul su meseci ljubavi zato se bolje pripremite za mnoga uzbuđenja koja oni nose. Zahvaljujući više zvezda razviće se intimniji odnos između vas i osobe za koju ste zainteresovani.

Ako ste već u vezi, ona će se dodatno učvrstiti i postaće vrelija. Iako niste skloni riziku, postupaćete neočekivano i na kraju ubrati plodove.

Posebno vam je uzbudljivo to što je buntovni Mars bez kontrole cele godine. U septembru ulazi u sedmu kuću  i unosi rizične odnose, stoga ne izazivajte partnera i ne umišljajte probleme a posebno ih nemojte praviti tamo gde ne postoje. U oktobru kosmos dobija superenergiju i Rakovi koji su se činili kao stabilni i romantični će otkriti svoju strastvenu stranu.

rak-horoskop
Pixabay.com

Takođe će se i Uran u desetoj kući pobrinuti da se vaša slika u javnosti promeni, i taman kada mislite da držite sve pod kontrolom, nove okolnosti će se pojaviti. Uvek konvencionalni Rak je ove godine kada je seks u pitanju nekonvencionalan.

POSAO

Da li ste dostigli svoje ciljeve ili postoji još neki stepenik kojim treba da se uspinjete do vrha? Saturn, planeta discipline, je u šestoj kući zaposlenja već godinu dana i ostaće na tom mestu još neko vreme i doneće vam notu ozbiljnosti. Iz ove planete bi trebali da crpite istrajnost i snagu.

Buntovni Mars će promarširati kroz šestu kuću od 5. marta do 27. maja i ponovo od 2. avgusta do 27. septembra, nikada se ne zna šta će on doneti sa sobom ali budite na oprezu, obično su to rasprave sa nadređenima. Trebalo bi da imate i više snage, i za to će se pobrinuti Mars, ali gledajte da se držite dalje od direktnog kontakta sa kolegama.

Što se finansija tiče ovo je takođe zanimljiva godina za vas, posebno kada vas solarna eklipsa u martu prodrma i baci vas u centar akcije. Sa uranom u desetoj kući kao da žudite za promenom na poslovnom planu. Čini se kao da vam materijalni momenat i nije mnogo bitno, već je status ono za čim žudite.

Za Rakove ovaj period ne bi trebalo da bude problematičan jer Rakovi znaju sa ljudima i imaju izraženi intuiciju.

Pročitajte kako zavesti muškarca Raka

55 Shares
Share via
Copy link