Godišnji horoskop Horoskop

Rak, godišnji horoskop za 2016. godinu

Rakovi dobro znaju da su ljubav, porodica i posao polja koja se stalno moraju održavati i glancati. Rak je okrenut kući i porodici više od svih znakova, a posebno u martu kada lunarna eklipsa obasjava snažnim svetlom vaše utočište. Međutim, to će biti samo najava promene koja će se dogoditi kada se u septembru Jupiter pomeri u četvrtu kuću.

Te promene mogu da se odnose na neko renoviranje stana, da se neko useli ili na preseljenje, ali ne brinite. Promene će biti u onom okviru koji možete da podnesete, a u vašem slučaju to je minimalno, jer su Raku sigurnost i stabilnost na prvom mestu. Ali velika promena od koje ste strahovali na kraju može dobro da ispadne.

Uran u desetoj kući karijere obećava rokenrol kada je u pitanju posao i vaš ugled. Poslednji segment koji će Pluton prodrmati je sedma kuća obavezivanja kada je ljubavni život u pitanju, tražeći od vas da budete još verniji i predaniji.

horoskopski-znak-rak-porodica
Pixabay.com

Moguće da će vas ove godine Pluton, Uran i Jupiter izbaciti iz koloseka, ali ne shvatajte to lično.

LJUBAV

Na polju ljubavi Pluton zadaje udarac kada je u sedmoj kući , od početka do kraja godine. To se najviše odnosi na srce i za posledicu će imati vruće romanse i tajne veze.

Idi na sledeću stranu >>>

55 Shares
Share via
Copy link