knjiga-citanje-jabuka
Izvor: Pixabay ©

Omladinski centar CK13 poziva sve zainteresovane da se u petak, 29. januara 2016. od 19 časova, pridruže ad hoc radionici kreativnog pisanja, koja će se održati u klubu CK13. Kako bi znali okviran broj učesnika, potrebno je da se do 27. januara prijavite slanjem jednog vašeg teksta, pesme ili priče na mail: [email protected]

Nakon radionice, od 21 čas biće upriličeno javno čitanje radova, pre svega onih koji su nastali na samoj radionici, ali i nekih drugih, zavisno od dogovora sa samim učesnicima. Za motiv ove radionice izabrali smo vrlo široku temu: „Putovanja“.

Pisalište je spontani koncept, još uvek u nastajanju, sa idejom da se dalje razvija zajedno sa samim učesnicima radionica. Za sada je dogovor da se okupljamo svakog poslednjeg petka u mesecu, da donosimo sveže radove, kao i da na licu mesta stvaramo nove, kako samostalne, tako i zajedničke.

Dakle, ako vam ovakav koncept radionica zvuči zanimljivo, pošaljite prijavu i dođite 29. januara od 19 časova u CK13. Ukoliko biste samo da prisustvujete javnom čitanju, vidimo se u 21h.

Izvor: CK13

Više zanimljivih događaja potražite ovde.

 

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here