knjiga-citanje-jabuka
Izvor: Pixabay ©
Dogadjaji

Radionica za buduće pisce u CK 13

Omladinski centar CK13 poziva sve zainteresovane da se u petak, 29. januara 2016. od 19 časova, pridruže ad hoc radionici kreativnog pisanja, koja će se održati u klubu CK13. Kako bi znali okviran broj učesnika, potrebno je da se do 27. januara prijavite slanjem jednog vašeg teksta, pesme ili priče na mail: [email protected]

Nakon radionice, od 21 čas biće upriličeno javno čitanje radova, pre svega onih koji su nastali na samoj radionici, ali i nekih drugih, zavisno od dogovora sa samim učesnicima. Za motiv ove radionice izabrali smo vrlo široku temu: „Putovanja“.

Pisalište je spontani koncept, još uvek u nastajanju, sa idejom da se dalje razvija zajedno sa samim učesnicima radionica. Za sada je dogovor da se okupljamo svakog poslednjeg petka u mesecu, da donosimo sveže radove, kao i da na licu mesta stvaramo nove, kako samostalne, tako i zajedničke.

Dakle, ako vam ovakav koncept radionica zvuči zanimljivo, pošaljite prijavu i dođite 29. januara od 19 časova u CK13. Ukoliko biste samo da prisustvujete javnom čitanju, vidimo se u 21h.

Izvor: CK13

Više zanimljivih događaja potražite ovde.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share