Magazin Srbija

Socijalizam je mrtav, sahranio ga je Rade Šerbedžija

biković
Foto: Printskrin / YouTube

Severina, Miloš Biković i Rade Šerbedžija okupili su oko nove kampanje sportske kladionice Mozzart, pod parolom “Budi pobednik!”. Ipak, angažman proslavljenog umetnika Radeta Šerbedžije u ovakvoj kampanji izazvao je negativne reakcije javnosti. U pitanju je serijal novih reklama koji je započeo zbirnim videom.

“Šta se desi kada se Miloš Biković, Severina i Rade Šerbedžija nađu na crvenom tepihu? Pogledajte u novoj reklami kompanije Mozzart kako su se u istom kadru snašli glumac koji je osvojio Rusiju, jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu i dramski umetnik koji je stigao do Holivuda”, napisali su iz kompanije ispod videa.

Književnik i autor Stefan Simić prokomentarisao je na svom Fejsbuk profilu pojavljivanje Radeta Šerbedžije u reklami za kladionicu.

Kako je napisao obraćajući se glumcu, “ne možeš da budeš moralna veličina, da pričaš o vrednostima socijalizma, humanizma, da svuda gde su protesti mladih daješ podršku, a da snimaš reklamu za kladionice, kockarnice koje uništavaju živote istih tih mladih ljudi, uvlače ih u vrtloge iz kojih često nema izlaza”.

On je dodao i da zna veliki broj ljudi kojima su to bile prečice do propasti.

Sudeći po komentarima ispod ovog posta, mnogi su saglasni sa ovim mišljenjem.

U nastavku pročitajte tekst u potpunosti.

Izvor: Bizzlife

Zašto se kockanje reklamira na sva vrata, a Srbija postaje raj za pranje novca

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

153 Shares
153 Shares
Share via
Copy link