Horoskop Horoskopski znakovi

Pun Mesec u Vodoliji 24. jula poziva na otkrivanje novih svetova

devojka-lavanda

Pun Mesec će biti na vrhuncu u 2:37 ujutru. Tada ćete na nebu moći da vidite moćnu svetlost koja će uticati na sve nas na različite načine.

Pun Mesec u Vodoliji otvara vrata za nova iskustva i pravi je poziv za otkrivanje novih svetova. Njegova energija će vam omogućiti da evoluirate od statične u dinamičnu osobu. Saznajte kako će pun Mesec 24. jula uticati na svaki horoskopski znak, biće neverovatno.

OVAN

Pun Mesec u Vodoliji sija da bi rešio neke misterije. Naći ćete put do rešenja zahvaljujući pokretanju svojih najprimarnijih instinkata. Strahovi nestaju, a instinkti se pokreću. Snažne sile teku u vama, što može dovesti do neočekivane agresivnosti. Koristite ovu moć da promenite stvar koja vam se ne sviđa. Ali ne dozvolite da vas bes potpuno obuzme. Izgradite odnose zasnovane na poštovanju i jednakosti.

BIK

Astralna konjunkcija označava početak perioda nestabilnosti u Bikovom životu. Neke veze umiru, druge se rađaju. Poslovi će biti izgubljeni, ali, otvoriće se neke nove mogućnosti. Oko vas se sve menja. Pun Mesec pomoći će vam da razumete ove promene i da se bolje prilagodite. Razvijaćete se uz ove transformacije na skladniji način. Naučićete da slušate druge ljude i sebe. U vama živi ogromna snaga.

BLIZANCI

Blizanci započinju novi ciklus koji karakterišu želja i strast. U ovom novom kontekstu, od suštinske je važnosti da ne ostavljate ljude koji su vam važni u životu. Osetićete nezadrživu želju da se oslobodite tih veza. Vaše raspoloženje će se poboljšati, što će vas navesti da krenete u nove projekte. Usmerite ovu energiju na pozitivan način ako ne želite da ona preuzme vas ili vašu okolinu. Vi generišete veliku privlačnost prema drugima, ali pazite, nemojte biti arogantni.

RAK

Pun Mesec u julu čuva divne poruke za Raka, koji će moći da reši mnoge nedoumice. Za pripadnike ovog znaka savršen je trenutak da zaključe procese koji su još uvek otvoreni. Ali zatvaranje vrata podrazumeva otvaranje još jednih. Započeće novi projekti i veze i mesečev blagoslov će vas favorizovati na ovom putu. Ojačajte veze sa okolinom, moraćete da imate dobro društvo da biste se suočili sa ovim novim periodom.

LAV

Pun Mesec pomaže Lavovima da se pomire sa njihovom najintimnijom stranom. Emocionalna strana prevladava racionalnu, što bi moglo dovesti do ishitrenog donošenja odluka. U ovoj fazi vašeg života sumnje mogu povećati vašu nestabilnost. Potrebno je razmisliti o vlastitim potrebama i pokušati da vratite inicijativu u svakom pogledu. Ne zaboravite da vaše okruženje ima veliko učešće u stvarima koje će se desiti u budućnosti.

DEVICA

U svetu Device, Pun Mesec ima sasvim posebnu moć. Privući će napredak na radnom mestu i povećanje imetka. Takođe će biti blagosloveni što se tiče prijateljstva i društvenog uspeha. Međutim, u ljubavnim stvarima moglo bi doći do nekih napetosti i rasprava. Devica mora da gradi svoje odnose na osnovu ličnog rasta i poniznosti. Takođe bi trebalo iskoristiti nagon ove astrološke faze da promene stvari koje im se ne sviđaju u životu.

VAGA

Pun mesec u Vodoliji za Vage biće sinonim za snagu i inteligenciju. Fantastičan trenutak za donošenje važnih odluka s punim samopouzdanjem. Mesec će obasjati one praznine koje su vas sprečavale da shvatite jasno stvari. Uz širu mudrost i znanje, moći ćete da se suočite sa izazovima sa samopouzdanjem. Imaćete veliku moć da nagovorite ljude na nešto i poslužite kao vodič drugima. U ljubavi, novcu i zdravlju, ova nova astralna konjukcija nudi vam trenutke velikog zadovoljstva.

ŠKORPIJA

Škorpije će ovaj pun mesec doživeti u kontekstu velike radosti i sreće. Projekti na kojima su radili kretaće se napred, sukobi u ljubavnim vezama će se rešiti i rodiće se nove ljubavi i prijateljstva. Veza sa okolinom će se ojačati, što će dovesti do novog perioda punog snova i nade. Na individualnom nivou, klonićete se nesigurnosti koja vas je sprečila da razvijete svoju ličnost. Vreme je da poboljšate svoje jake strane i pokažete najbolje od sebe.

STRELAC

Pun mesec uticaće na svet Strelca koji će doživeti krizu identiteta. Mesečevi uticaji će vam pomoći da saznate ko ste i šta zaista želite. Pogled u prošlost naneće vam previše bola. Biće bolje da se usredsredite na sadašnjost i budućnost. Istovremeno, astralni uticaji će poboljšati odnos sa vašom okolinom, što će biti korisno za vas. Kada se osećate tužno ili sami, možete otići kod njih jer će vam oni biti istinska podrška.

JARAC

Pripadnici ovog znaka prolaze kroz lični rast, proces koji bi neke sumnje mogle prekinuti. Položaj zvezda ukazuje da bi ovaj Pun Mesec u Vodoliji mogao uneti nervozu i strepnju u ovaj znak. Važno je paziti na svoje reči kako ne biste povredili druge ljude. I pre svega, budite ljubazni prema sebi. Kada je reč o imanju, nestabilnost bi mogla da izazove neke muke, ali mesec će vam pomoći da razumete šta želite, šta vam treba i šta vas zaista čini srećnim.

VODOLIJA

Vi ubirate blagodati unutrašnjeg rasta na kojem ste radili poslednjih nekoliko meseci. Sukobi koji nastanu sa ljudima iz vaše okoline će vas prosto mimoići, nećete reagovati burno. Mogli bi se rešiti i zahvaljujući vašem unutrašnjem miru koji pojačava pozitivna osećanja poput simpatije i velikodušnosti. Što se tiče posla, Vodolije će ići za svojim snovima. Međutim, morate smanjiti svoja očekivanja, inače ćete biti razočarani. Neuspeh je mogućnost i s tim se morate suočiti.

RIBE

Ribe će pronaći smisao svog postojanja zahvaljujući otkriću onoga što ih zapravo ispunjava. Pronaći će svoj poziv i posvetiti se promenama u svom životu. Pronalaženje svrhe u životu učiniće da se osećate dobro sami sa sobom i svojom sudbinom. Energija punog meseca otvara nove perspektive u vezi sa ljubavlju i poslovima. Biće mogućnosti koje bi mogle biti ostvarene zahvaljujući vraćenom samopouzdanju. Moć dolazi iznutra, ali mora biti i otvoreno pokazana.

Ova 2 horoskopska para su živi dokaz da je večna ljubav apsolutno moguća

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.4K Shares
1.4K Shares
Share via
Copy link