Magazin Novi Sad

Ubijen MMA borac Uroš Stefanović, u pucnjavi na Detelinari ranjen i Goranac

uros_stefanovic-pucnjava-de
Foto: Printscreen/Youtube

U sinoćnoj pucnjavi u novosadskom naselju Detelinara, ubijen је Uroš Stefanović (26), а Goran Kovačević Goranac (47) ranjen је u podlakticu. Ubijeni mladić je kako su mediji preneli, bio angažovan kao telohranitelj Kovačevića.

Goranac je poznat policiji od ranije kao rukovodilac kriminalne grupe i po optužbama za otmicu Gorana Cviijetića. Njegovo stanje je stabilno.

Do pucnjave je došlo u Cankarevoj ulici kod broja 8, oko 21.30 sati. Prema saznanjima 021, ubijeni mladić bio je njegov telohranitelj ili vozač. Po izlasku na lice mesta, hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt. Ranjeni Goranac, navodno meta napada, je odmah zbrinut i prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Građani su reporteru 021 rekli da su čuli rafalnu paljbu, pretpostavljaju iz automatskog oružja. Očevici su javili da je prethodno džip uleteo u dvorište zgrade, da bi se nakon toga čulo nekoliko hitaca. Posle toga je vozilo otišlo. Policija je kasnije u toku noći pronašla izrešetani automobil, u pravcu Rumenke, kod kanala DTD.

Sumnja se da su vozači automobila učesnici obračuna na Detelinari, a da su u trenutku napada na njega pucali nastradali mladić i ranjeni Goranac.

Ubijeni Uroš Stefanović imao je odličnu sportsku karijeru, bio je izuzetno talentovan za borilačke sportove. Bio je višestruki osvajač medalja u džudou, rvanju i greplingu. Oprobao se i u MMA.

Pucnjava na Klisi, uhapšen osumnjičeni da je ubio rođenog brata

Stefan Savkić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

62 Shares
Share via
Copy link