Srbija

Psi na Fruškoj gori izujedali devojčice i njihovog dedu dok je pokušavao da ih otrgne iz čeljusti

psi-u-sumi

Devojčicu (14) i njenu dvogodišnju rođaku, izujedali su komšijski psi, kada su istrčali na ulicu dok je starija devojčica šetala mlađu u selu Dobrodol u iriškoj opštini.

Prema priči komšija, koje je u petak oko 20 časova uplašila vriska, iz čeljusti pomahnitala dva psa devojčice je odbranio njihov deda Trivko S. (67), koji je i sam zadobio povrede po butini i nogama, prenosi Blic.

Drama se odigrala u ulici Ive Lole Ribara, gde su devojčice došle kod dede u posetu.

– Starija je šetala mlađu devojčicu po ulici, ispred kuće, i odjednom su se stvorili psi koji su ih počeli da ujedaju. Čim je Trivko čuo vrisku dece, istrčao je na ulicu – kao i nas nekoliko komšija, kako bi devojčice odbranili – priča jedna od komšinica.

Ona je objasnil da je u jednom trenutku Deda Trivko legao na jednu od devojčica, a tada su psi počeli njega da ujedaju.

– Svima je ukazana lekarska pomoć u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, a da li su još tamo ne znamo. Trivko je izašao iz bolnice i on je otišao kod sina u Ledince, a i njegova žena je otišla tamo. Svi su se jako potresli – priča ova žena.

Za dva psa, jedan od njih je kane korso a drugi srednjeazijski ovčar, meštani ovog sela kažu da nije prvi put da su napali nekoga, ali da do sada nikoga nisu izujedali.

Slika naših života: U redovima za hranu nisu samo beskućnici već i penzioneri, samohrani roditelji...

OGLAS

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link