Beograd

Prvi put u Srbiji festival „РОШТИЉ ≠ BBQ“

Ovog juna, po prvi put u Srbiji, održaće se festival američkog roštilja, a ljubitelji mesa pripremljenog na ovakav način uživaće u novim ukusima i novim načinima pripreme.

U svetu su izdefinisana četiri jedinstvena stila pripreme roštilja: evropski, mediteranski, azijski i američki.

Američki BBQ je svetski prepoznata gastronomska atrakcija, ali nedovoljno promovisana i praktično nedostupna na tržištu Srbije i balkanskog regiona.

Zato smo odlučili da ove godine, po prvi put u Srbiji, obavimo i obuku za pripremu američkog roštilja na samom Festivalu.

Kurs će se održati u petak i subotu 15. i 16. juna ove godine.

Predavači su Jim i Beki Džonson iz organizacije KCBS (Kansas City Barbeque Society) iz Sjedinjenih američkih država koji će prezentovati zainteresovanim polaznicima načine pripreme pilećeg, goveđeg i svinjskog mesa na potpuno drugačiji način od onoga na šta smo navikli.

Svi koji su zainteresovani da pohađaju ovaj kurs mogu da posete zvanični sajt festivala i da saznaju sve detalje koji se odnose na BBQ kurs.

Pohađanjem ovog kursa, polaznicima se nudi da:
– Nauče kako se priprema BBQ roštilj i unaprede svoje poslovanje,
– Steknu međunarodno priznat sertifikat,
– Postanu zvanični KCBS sudija i
– Ostvare mogućnost da proputujete svetom.

Tokom festivala, posetioci će imati priliku da vide prezentaciju nekih od najvećih svetki poznatih brendova iz oblasti proizvođača roštilja kao što su Weber, Jamie Oliver, Primo, ProQ, Gorenc, Sebastijan i mnogi drugi…

muzicki program

Goste festivala očekuje bogat muzički program u subotu 16. juna gde će nastupati Samostalni referenti, Texas Flood, Lagana Sreda, Bend Todin Hercenšlus i kao zvezda večeri bend TBF – The Beat Fleet.

Dođite da zajedno uživamo uz zvuke rokenrola, potpuno novog ukusa roštilja i zanatskog piva kao i uz dobro poznat ukus Lav piva.

Kurs BBQ roštilja: 15. i 16. jun 2018. god.
Festival “РОШТИЉ ≠ BBQ”: 16. i 17. jun 2018. god.

Nautičko selo “Biser”
Naselje Boljevci, opština Surčin, Grad Beograd
Predsednik organizacionog odbora: Romeo Karanović, 065/244-77-99

Muzički festivali više neće biti isti

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

284 Shares
284 Shares
Share via
Copy link