Manifestacije Novi Sad Dogadjaji

Prva prolećna „Cvetna pijaca“ ovog vikenda

Prolećni ciklus Cvetnih pijaca počinje danas 8. aprila, a posetioci će moći da uživaju u izložbi i nabave svoje sadnice i tokom sutrašnjeg dana na platou ispred Spensa. Organizator ove manifestacije je Pokret gorana Novog Sada, a već trinaestu godinu za redom Novosađani uživaju u sjajnim prodajnim izložbama tokom celog proleća i jeseni.

– Cilj je da naši sugrađani na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za uređenje vrtova, balkona i domova. I ovog puta, Cvetne pijace imaju dve izložbene celine, tu su izložba cveća, sadnica i opreme za hortikulturu i izložba meda i zdravstveno-bezbedne hrane – najavljuju organizatori.

Na prvoj ovogodišnjoj Cvetnoj pijaci svoje proizvode će građanima i posetiocima Novog Sada predstaviti oko 72 proizvođača cveća i sadnica i 13 proizvođača meda i zdravstveno-bezbedne hrane iz organske poljoprivrede.

– Potrudili smo se da se na jednom mestu po povoljnim cenama nađe veliki izbor cveća, sadnica i opreme za hortukulturu, kao i zdrave hrane, meda i poneki ukras koji će krasiti domove posetilaca cvetnih pijaca – kažu iz Pokreta gorana.

Više vas zanima moda? Saznajte sve o Nedelji mode

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku