zurka.vikend-novisad-provod
Dogadjaji

Provod ovog vikenda u kišovitom Novom Sadu

Pred nama je kišoviti vikend, ali dešavanja u Novom Sadu garantuju odličan provod. Izabrali smo za vas 10 najinteresantnijih.

Dance 4 Manya

Večeras u 21 sat, u Kafematu na Spensu organizuje se žurka uz dobro poznati izbor muzike Dj Groover-a i Reisz-a. Žurka je humanitarnog karaktera, a sav prihod odlazi za lečenje Nemanje Ivanovića – Manje, kome je dijagnostikovan redak oblik maligne bolesti sarkoma.

zurka-dj-kafemat

After party #mnogodobro leto 2015 u Đardinu

Klub Đardino i Go2 Traveling vas pozivaju da se zajedno prisetite najboljih žurki sa plaža Grčke i Egipta. O muzici brinu Dušan Kostrešević & live band i Go2 DJs, a vaše je da zaboravite na kišu i prizovete leto, bar u subotu uveče.

zurka-na-plazi

Čvaraoke u Valhali

Ako volite da pevate, pa uz to ste i ljubitelj čvaraka, ne propuste ovaj događaj sutra u 19 časova. Organizator je Valhala Novi Sad, klub ljubitelja društvenih i strateških igara, fantazije i fantastike. Čvaraoke će se održati u njihovom prostoru, u ulici Kosančić Ivana 19. Iz kluba poručuju da su čvarci i karirani stolnjaci spremni, a falite im samo vi, dovoljno snažni da preživite transfer blama i hrabri da i sami zapevate.

Džez koncert u Brod teatru

Jazz koncert Eastern Union, inspirisan Brod Teatrom, predstavlja saradnju poznatog rumunskog džezera i pijaniste Adrijana Fudeskua i novosadskog saksofoniste Ivana Blanuše. Na Beogradskom Keju, u Brod Teatru, uživajte u autorskoj muzici rumunskog virtuoza za klavirom u subotu u 21 sat. Ulaz je slobodan.

Izložba fotografija Aleksandra Gusmana

Ovaj Novosađanin, sa 30 godina fotografskog iskustva, napraviće izložbu „Žena kao inspiracija“.  U nedelju, s početkom u 18 časova, pored spektra umetničkih fotografija, očekuje vas i promocija vina, a sve u prostorijama Pelican International Social Exchange-a, u Futoškoj 56.  Ulaz je besplatan.

Pariska predstava sa Bitef-a u SNP-u

Na sceni „Pera Dobrinović“ SNP-a, u subotu u 20 sati, možete pogledati predstavu „Zbogom“, pozorišta Biro Kasiopeja iz Pariza. Ova predstava se nalazi u glavnom programu ovogodišnjeg Bitef teatra.

Vikend animiranih filmova u Areni Cineplex

Pored igranih blokbastera, ovog vikenda nas u Areni cineplex očekuje i mnogo popularnih animiranih priča. Žabac Kreka, Toma Palčić, Malci, Sunđer Bob i likovi iz filma „U mojoj Glavi“ su na repertoaru celog vikenda i sigurno će uneti vedrinu u ove tmurne i kišovite dane.

Merkator centar slavi osmi rođendan

Kiša je njihov saveznik, pa ne sumnjamo da će izbor mnogih ovog vikenda biti Merkator. Vasil Hadžimanov, Frajle i popusti do 70 odsto neki su od poklona koje ovaj tržni centar poklanja novosađanima za svoj 8. rođendan. Program će biti upriličen u subotu i nedelju.

frajle-novisad-merkator

Ana Marković

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share