Magazin Svet

Bivša prostitutka: Prodavala sam se za kesicu kikirija, a za 20.000 dinara sam mu bila lutka za iživljavanje

Prostitutka
Foto: Printskrin/Instagram

Britanka Mejv Mun je godinama radila kao prostitutka dok nije uništila svoje psihičko i fizičko zdravlje što je bio i okidač da nešto promeni u svom načinu života. Ona danas rado delii svoju priču na društvenim mrežama osvetljavajući sve strahote prostitucije kroz koje prolaze devojke sasvim nesvesne da svakog dana tonu sve dublje i dublje. Uostalom i Mejv je počela kao sponzoruša a ne kao prostitutka.

Navikneš se da radiš za kikiriki, pređe ti u naviku

Ona je našla bogatog sponzora da mu pravi društvo i bila mu je stalni saputnik na putovanjima tokom dve godine. A onda je polako spuštala kriterijume i došla u fazu da muškarcima dozvoljava da joj rade šta hoće za oko 20.000 dinara (150 funti).

– U početku sam naplaćivala 150 funti (oko 20.000 dinara) po satu i sećam se da mi je klijent dao svih 150 funti. Uradili smo to u mojoj studentskoj sobi dok sam držala novac u ruci – rekla je svojevremeno Mejv nastavljajući:

-Tih 150 funti je apsolutno ništa, apsolutno ništa. Ali kada se navikneš da radiš za kikiriki, za tih 150 funti, to ti pređe u naviku –objasnila je naglasivši kako kako je početno uzbuđenje ubrzo nestalo, a sve veća potražnja u s*ks industriji negativno je uticala na njenu sreću, ali nije htela da odustane.

– Bila sam sve mršavija. Pustila sam da samopoštovanje nastavi da mi opada, i ljude da mi rade sve gore i gore – nastavila je ona.

Puštala sam da me tuku verujući da onda neće druge žene mučiti

Dozvoljavala je klijentima da budu nasilni prema njoj sa opravdanjem u glavi: “Bar to neće raditi drugim ženama”.

Situacija je bila svakim danom sve gora, a ona kao da je imala blokadu u glavi. Živela je više kao mašina nego kao ljudsko biće.

– U toku dana sam primala više klijenata nego što je moje telo moglo da podnese, a onda sam to isto radila šest-sedam dana u nedelji. Sve teže sam se nosila sa tim – prisećala se ona.

Krajem 2019. godine obolela je od karlične inflamatorne bolesti, infekcije gornjeg dela polnog sistema – grlića materice, tela materice, jajovoda i jajnika.

Bila je zavisna od marihuane i živela je u stanu u centru Londona koji je morala da plati. Sve više je, kaže, mrzela svoj život. Znala je da mora nešto da promeni, dok je još imala snage. Prvo je otišla da se duhovno pročisti, a onda napustila London i obećala sebi da više nikada neće prodavati svoje telo.

Stavila tačku na sve

Nakon toga, pokrenula je Instagram stranicu @profit_from_trauma, sopstveni Jutjub kanal, TikTok i Spotify. Tamo upozorava mlade žene na opasnost od prostitucije, koja čoveka na kraju uništava psihički, fizički i duhovno. Kaže da to nije vredno brzog novca.

-Znam da ova logika može da važi za mnoge poslove, ali većina njih nije fizički i intimno toliko nametljiva, a dugoročno psihološki i potencijalno fizički štetna kao s*ksualni rad. Prostitucija je intimna razmena energije koja je najčešće jednostrana (s*ksualna radnica – klijent). Verujem da delite dušu sa klijentom kada imate s*ks. Ti im uzmeš deo duše, a oni deo tvoje, smatra Mejv.

Upozorava da  prostitucija kod mladih devojaka može da ostavi teške traume, dovede do posttraumatskog poremećaja i spreči ih da u budućnosti imaju normalan odnos sa partnerom sa kojim su u ozbiljnoj vezi.

– Sigurno će se vaš odnos sa sopstvenim telom poremetiti čim svoje genitalije i svoje intimne delove pretvorite u robu koja se može kupiti i koristiti – dodala je ona.

– Vaše telo je neprocenjivo i najverniji prijatelj kojeg ćete ikada imati. Razmislite o tome, da li biste prodali svog najboljeg prijatelja prljavom kladioničaru za 10 funti mesečno ili za 150 funti da on radi šta hoće sa njenim telom i seksualno ga eksploatiše sat vremena. Najverovatnije to ne biste uradili, jer novac ne vredi – zaključila je ona, a prenosi Dejli mejl.

Izvor: Objektiv

Srpske VIP prostituke zarađivale vrtoglave sume novca, prosečna cena 1.000 €

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

57 Shares
Share via
Copy link