Magazin

Madam Neda vodila grupu za prostituciju, podvodili devojke za 200 €, njen suprug im bio vozač

madam
Foto: Printscreen Facebook

Neda B. (34), njen suprug Samir B. (44), Nina R. (32), Milica M. (26), Vesna V. (62) i Milica O. (49) uhapšeni su zbog sumnje da su, kao organizovana kriminalna grupa, posredovali u vršenju prostitucije.

Grupa makroa, na čijem čelu je prema nezvaničnim informacijama bila Neda B, sumnjiči se da je od od novembra 2021. do jula 2022. godine. podvodila devojke, reklamirajući njihove seksualne usluge putem sajtova za oglašavanje.

Policija je juče saopštila da se sumnja da su organizovali predaju više osoba ženskog pola trećim licima, korisnicima usluga u cilju pružanja seksualnih usluga, a novac stečen na taj način delili su između sebe u skladu sa zadacima koje su obavljali i sa tim novcem su pokrivali i troškove koje su imali tokom obavljanja ovih nelegalnih radnji, piše Nova.

bracni-par-prostitucija
Foto: Facebook

Prilikom pretresa kod njih su pronađeni mobilni telefoni, SIM kartice i nalozi za uplatu kao dokazi o novčanim transakcijama.

Prve informacije iz istrage ukazuju na to da je grupa devojke podvodila za 150 do 200 evra za noć u raznim beogradskim hotelima.

Imali su jasno podeljene uloga, pa je tako „posao“ Samira B. bio navodno da se stara o bezbednosti devojaka i odvozi ih na dogovorena mesta.

Ženska banda pala zbog prostitucije, podvodili siromašne devojke preko sajta (VIDEO)

174 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap