Novi Sad

Otvorila se zemlja na Podbari, dotrajali asfalt progutao auto (FOTO)

Foto: Instagram / newnow.rs

Novosadski kolovozi su poznati kao ne baš najsrećnije mesto gde možete provozati svoj automobil, posebno ukoliko se radi o malim, sporednim ulicama, a poneke su zaboravljene od putara i po nekoliko decenija.

Upravo zato i ne čudi česta potreba za posetom automehaničaru, koji spremno trlja ruke kad vidi u kakvom je stanju trap i vešanje na vašem vozilu. Posebno ukoliko ste imali sreću da overite neku od udarnih rupa, svejedno da li onih postojećih, ili onih koje su se iznenada ukazale.

Najnoviji takav slučaj pojavio se u Svetosavskoj ulici, u novosadskom naselju Podbara. Kako prenosi portal Newnow u svom postu na Instagramu, u pometoj ulici iznenada je propao asfalt pod automobilom.

Na fotografiji se lepo može videti i tekstura asfalta koju su putari postavili, jer je pomenuta rupa široka dobrih pola metra.

Odokativnom procenom i njena dubina je slična, a nesrećnom vlasniku automobila, čiji je točak ostao da visi u vazduhu, a trap totalno nalegao na asfalt, nije ostalo ništa da svog ljubimca tu ostavi i da sačeka šlep službu.

Na njegovu žalost, poseta automehaničaru je neminovna i sigurno mu će mu se obradovati, a mi se samo nadamo da će putari što pre sanirati pomenuto oštećenje, kako ne bi još neko vozilo upalo ili neki nesrećni pešak polomio nogu.

„Zinuo“ asfalt u centru Beograda i „progutao“ automobile (FOTO)

98 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap