Magazin Svet

Proneverila milione, lažirala smrt i pobegla na Majorku, pronašli je preko njene džinovske pudle

džinovska pudla
Printscreen

Svi ponekad poželimo da nestanemo, da lažiramo smrt i počnemo iz početka na nekom rajskom mestu kraj mora, sa željom da nam torba bude puna love. Dok za većinu nas koji se nikada nismo usudili da takvu ideju čak i bolje promislimo, jedna žena je do detalja razradila plan, sprovela ga u delo, ali je na kraju sve palo u vodu jer je otkrivena uz pomoć njenog kućnog ljubimca.

Nemica (47) godina uhapšena je na Majorki zbog optužbi da je kriva za proneveru velike količine novca. Čak su i njeni roditelji tvrdili da im je ćerka poginula u saobraćajnoj nesreći marta 2020. godine, ali sada je otkriveno da je ona živa i zdrava sve vreme provela na ovom rajskom mestu.

Ona se tereti da je prisvojila oko milion evra od kompanije u kojoj je radila, a koja se bavi solarnom energijom. Kompanija je angažovala privatne detektive koji su otkrili da je za manjak kriva jedna od njihovih zaposlenih radnica, prenosi BBC.

Optužena je koristila lažne dokumente, otkrili su detektivi, a živela je i spokojno uživala na Majorki sa svojom pudlicom uz pomoć koje su i inspektori došli do ove nesvakidašnje žene.

Istraživanjem preko društvenih mreža došlo se do fotografija džinovske pudle koju je ova žena imala za ljubimca, a nakon što je španska policija spazila takvu pudlu u pratnji jednog muškarca otkriveno je da se osumnjičena nalazi u jednoj vili u Santa Ponki.

Nakon hapšenja, žena je priznala lažiranje smrti, a trenutno ponovo uživa na slobodi nakon plaćanja kaucije.

Da li psi imaju smisao za humor?

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
142 Shares
142 Shares
Share via
Copy link