miha-fitnes-par-novisad
Foto: Jovana Rakić ©
Lifestyle

Pronađite svog trening partnera i vežbajte uz popuste

Nova godina se bliži, a ako ste naumili da za najluđu noć obučete haljinu manju za broj, ili da zablistate na porodičnoj večeri za praznike, moraćete da povedete računa o ishrani, ali i da redovno vežbate. Svakodnevne obaveze i nedostatak vremena verovatno će vam biti pravi neprijatelji u ostvarivanju ovog cilja, ali uz pravu motivaciju ništa nije nemoguće.

Jedan od odličnih načina da se “naterate” da odete na trening jeste da nađete svog trening partnera. To može da bude mama, najbolja drugarica ili sestra, novi kolega sa posla, brat, dečko ili devojka. U Miha Bodytec fitnes studiju u centru Novog Sada, dobijate posebne popuste ukoliko vežbate u paru.

Foto: Jovana Rakić
Foto: Jovana Rakić

Miha Bodytec studio je jedini u našem gradu koji nudi specifičan način vežbanja, na spravi koju je nedavno predstavio Olimpijski komitet Nemačke, i koja je pravi svetski hit. Radi se o uređaju koji radi na principu terapijskih struja, deluje na potkožno tkivo i mišiće, a vežbanjem se pokreću mišići na nogama, rukama, leđima, zadnjici i stomaku.

Pogledajte kako je meni bilo na treningu 

Još jedna velika prednost vežbanja u Miha studiju jeste vreme. Za ceo trening, potrebno vam je samo 30 minuta, kompletnu opremu dobijate od profesionalnog fitnes instruktora koji sve vreme vodI vaš trening, ne treba vam velika torba, patike i garderoba za treniranje. Ovih pola h zameniće 6h vežbanja u teretani, a sve zahvaljujući struji koja će biti vaš saveznik do lepog izgleda, ali i aktivnih mišića i zdravog tela.

miha-fitnes-(32)-novisad
Foto: Jovana Rakić

Morate priznati da je ovo nešto što smo odavno priželjkivali i da nema više prava na izgovore. Dva treninga nedeljno, u dobrom društvu, za kratko vreme dovešće do vidljivih rezultata, a ako želite da vidite kako ovo izgleda, možete zakazati svoj trening na broj telefona 0640862553 ili otići u Miha fitness studio u ulici Kralja Aleksandra 10.

miha-fitnes-(17)-vezbanje
Foto: Jovana Rakić

 

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow