plakat-promocija-knjige-borisa-pavelica
skcns.org
Dogadjaji Tribine

Promocija: Uvod u Feral Tribune u Fabrici

Promocija knjige Borisa Pavelića „Smeh slobode – uvod u Feral Tribune“ održava se u nedelju 6. marta u 19 sati u SKCNS Fabrika. Kao specijalni dodatak ovoj književnoj promociji organizovana je i sit-down komedija, satirično – pesnički kabare „Melodije smeha i slobode“.

Knjiga „Smeh slobode – uvod u Feral Tribune“ autora Borisa Pavelića je obiman osvrt na rad kultnog političko-satiričnog nedeljnika „Feral tribune“ koji je sa velikim uspehom i uticajem objavljivan u Splitu od 1983. do 2008. godine. Promociju knjige organizuju Studentski kulturni centar Novi Sad i Centar za regionalizam uz podršku nemačke organizacije forumZFD. Izdavač knjige IK Adamić Rijeka. Sagovornici su Viktor Ivančić, Predrag Lucić, Boris Dežulović i sam Boris Pavelić, a moderator je Aleksandar Popov.

U nastavku programa sledi satirični performans u izvođenju Predraga Lucića i Borisa Dežulovića „Melodije smeha i slobode“.

Ulaz na događaj je moguć samo uz pozivnicu koja se može preuzeti besplatno u CD Šopu Mungos (pasaž Zmaj Jovina 2), a mesta su numerisana i ograničena.

Još zanimljivih događaja potražite ovde.

Luftika

Share Tweet Share Share Follow