Dogadjaji Tribine

Promocija romana Borislava Kosanovića u “Zrnu”

Promocija romana mladog pisca Borislava Kosanovića “Pod sjenkom bukove šume” održava se u prostorijama Kluba “Zrno”, na Trgu Marije Trandafil 11, u subotu, 6. avgusta 2016. godine u 20 sati.

Na promociji će govoriti autor, a moderator razgovora biće Dejan Perišić. Publika će imati priliku i da kupi knjige po promotivnim cenama, sa potpisom autora, a organizatori druženja su izdavačka kuća “Arte” iz Beograda i Udruženje “Zrno slovesnosti”.

Delo “Pod sjenkom bukove šume” je roman prvenac Borislava Kosanovića, koji je u produkciji izdavačke kuće “Arte” iz Beograda već izdao knjigu pesama “Kad se snovi sruše”, a učesnik je i još nekoliko zbornika poezije modernih srpskih autora.

borislav-kosanovic

U recenziji romana Predrag Jakšić, književnik, piše: “Kada se u jednom književnom delu sretnu elementi romana o odrastanju, ratnog romana, elementi i struktura trilera, te elementi istorijskog romana i romana hronike, jasno je da je lestvica očekivanja, i pisca i čitaoca, podignuta vrlo visoko.”

Kritika ovaj roman ocenjuje kao “zrelo prozno delo, koje ne liči na debitansko ostvarenje puno dobrih namera i dečijih bolesti, od kojih boluju pre vremena i na silu stvorene priče”.

Još dešavanja potražite ovde

 

Ivana Vukovac

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link