borislav-kosanovic1
Dogadjaji Tribine

Promocija romana Borislava Kosanovića u „Zrnu“

Promocija romana mladog pisca Borislava Kosanovića „Pod sjenkom bukove šume“ održava se u prostorijama Kluba „Zrno“, na Trgu Marije Trandafil 11, u subotu, 6. avgusta 2016. godine u 20 sati.

Na promociji će govoriti autor, a moderator razgovora biće Dejan Perišić. Publika će imati priliku i da kupi knjige po promotivnim cenama, sa potpisom autora, a organizatori druženja su izdavačka kuća „Arte“ iz Beograda i Udruženje „Zrno slovesnosti“.

Delo „Pod sjenkom bukove šume“ je roman prvenac Borislava Kosanovića, koji je u produkciji izdavačke kuće „Arte“ iz Beograda već izdao knjigu pesama „Kad se snovi sruše“, a učesnik je i još nekoliko zbornika poezije modernih srpskih autora.

borislav-kosanovic

U recenziji romana Predrag Jakšić, književnik, piše: „Kada se u jednom književnom delu sretnu elementi romana o odrastanju, ratnog romana, elementi i struktura trilera, te elementi istorijskog romana i romana hronike, jasno je da je lestvica očekivanja, i pisca i čitaoca, podignuta vrlo visoko.“

Kritika ovaj roman ocenjuje kao „zrelo prozno delo, koje ne liči na debitansko ostvarenje puno dobrih namera i dečijih bolesti, od kojih boluju pre vremena i na silu stvorene priče“.

Još dešavanja potražite ovde

 

Luftika
Ivana Vukovac

Ivana Vukovac

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow