nauka-casopis-elementi
Izvor: wikimedia.org
Tribine

Promocija novog broja časopisa za nauku Elementi

U ponedeljak, 16. novembra 2015. u 19h, u Omladinskom centru CK13 održaće se promocija novog broja časopisa Elementi, u izdanju Centra za promociju nauke.

Na promociji će govoriti Slobodan Bubnjević, urednik komunikacija u CPN-u, Jovana Nikolić, naučna novinarka u CPN-u. Razgovor će voditi Ivana Horvat izvršna urednica naučnopopularnog portala CPN-a Elementarijum.

Tema drugog broja Elemenata je ”Kako je Avelj postao Kain” i obrađuje neolitsku poljoprivrednu revoluciju, prikazujući doprinose domaćih naučnika u boljem razumevanju ovog perioda.

U novom broju prvog domaćeg ilustrovanog časopisa za promociju nauke čitaoci će saznati i šta krije unutrašnjost Zemlje, koji su gradovi zvezdani, kako su se finansirali nacisti i otkriti mnoge druge teme.

Od 1. oktobra, „Elementi“ se prodaju na kioscima širom Srbije, po pristupačnoj ceni od 290 dinara.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share