mustra-za-revoluciju
skcns.org
Dogadjaji Tribine

Promocija knjige „Mustra za revoluciju“ Srđe Popovića

Knjiga „Mustra za revoluciju“ autora Srđe Popovića i Metju Milera u izdanju „Albion Books“ biće promovisana 10. marta u Fabrici Studentskog kulturnog centra Novi Sad u 19 časova.

Mustra za revoluciju je skup priča o običnim ljudima koji su uradili velika dela tako što su prvo shvatili da se stvari same od sebe neće promeniti, a potom da taj posao umesto njih neće uraditi neko drugi. Knjiga otkriva koje su metode nenasilne borbe najefikasnije za ostvarivanje lepeze demokratskih ciljeva u najrazličitijim društvima – od borbe za prava gej populacije u SAD, akcije svrgavanja režima Slobodana Miloševića u Srbiji, otpora severnoafričkim diktaturama, do demokratskih pokreta u Aziji.

Svoju premijeru „Mustra za revoluciju“ imala je u Njujorku u sedištu kompanije Google, zatim je promovisana na Univerzitetu Hardvard, u sedištu Reuters-a u Vašingtonu i na brojnim američkim univerzitetima. Knjiga je u Evropi premijerno predstavljena u Londonu u Frontline Club-u i u najstarijoj slobodnomislećoj organizaciji na svetu Conway Hall-u.

Nemojte propustiti Novosadsko proleće.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share