patty-smith-knjiga
Izvor: Američki kutak
Dogadjaji

Promocija knjige kultne američke autorke Pati Smit

U četvrtak, 17. decembra sa početkom u 18.00 časova u Američkom kutku Novi Sad održaće se promocija knjige kultne američke umetnice Pati Smit pod nazivom „Sakupljanje vune“ u izdanju Geopoetike.

Pri pomenu imena Peti Smit svako će reći da je jedna od ikona američke pank i rok scene, međutim ona je i cenjena spisateljica koja je književnu karijeru počela kao pesnikinja i autorka nekoliko proznih knjiga među kojima je i „Sakupljanje vune“. Pošto se Peti Smit tokom svoje bogate karijere bavila slikanjem i fotografijom, ovu knjigu sama je ilustrovala.

– Oduvek sam zamišljala da ću napisati knjigu, makar i sasvim malenu, koja će čitaoca odvesti nekud u prostranstvo koje se ne može ni izmeriti ni upamtiti“ rekla je Pati Smit o ovoj knjizi čiju će promociju upotpuniti i njeno muzičko stvaralaštvo.

Gosti promocije biće Zoran Paunović, prevodilac knjige, Slobodan Tišma pisac i muzičar.
Razgovor će voditi Vitomir Simurdić, novinar. S obzirom da je broj mesta ograničen pozivamo sve zainteresovane da se na promociju prijave putem sledećeg linka  http://goo.gl/forms/jRbQeTTPZ3 ili  putem imejla [email protected] i telefona 021/47 22 840

Ulaz je slobodan.

Više zanimljivih događaja potražite ovde.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share