Moda Vesti Novi Sad

Prolećno sniženje do 50% u DDG Fashion objektima

Pripremite se za dolazeće sunčane dane i unapredite svoj stil garderobom iz nove kolekcije DDG Fashion-a koja je snižena čak do 50%. Snižene su majice i haljine, a posebno će vas obradovati i sniženje kvalitetne italijanske obuće.

Majice raznih modela i boja

DDG Fashion nudi vam majice visokog kvaliteta po izuzetno povoljnim cenama. Očekuje vas širok izbor modela i boja, od jarkih do pastelnih, preko jednobojnih do onih sa zanimljivim natpisima i printovima poput tufnica. Od prijatnog materijala pogodnog za toplo vreme odlično će se uklopiti u dnevne varijante i u njima ćete se osećati prijatno, a uz malo mašte možete ih i kombinovati za sve prilike.

ddg_fashion_snizene_majice
Izvor: DDG Fashion

Takođe, naizgled jednostavan model majice upotpunjen je detaljima od nežne čipke. U radnjama DDG Fashion-a takođe možete pronaći i interesantne modele majica neobičnog kroja, od onih majica sa preklopom do širih oversized modela.

ddg_fashion_majica_snizeno
Izvor: DDG Fashion

Pamučne haljine

Prijatne pamučne haljine su must have za proleće i leto, a naročito su zanimljive one u prolećnim bojama, poput plave i crvene. Dodajte na to upečatljiv komad nakita, kvalitetnu torbu i laganu obuću i imate savršenu kombinaciju za šetnju ili izlazak sa prijateljima.

ddg_fashion_crvena_haljina
Izvor: DDG Fashion

U DDG Fashion maloprodajnim objektima očekuju vas stalna sezonska sniženja, a pored garderobe trenutno je snižena i kvalitetna italijanska obuća. Ovde možete pronaći patike po izuzetno povoljnim cenama, koje će dobro doći svima koji puno hodaju, a ne žele da se odreknu svog stila i ženstvene note.

ddg_fashion_patike
Izvor: DDG Fashion

Podsećamo vas da je sindikalna prodaja, odnosno prodaja na četiri rate bez kamate uz administrativnu zabranu takodje jedan od vidova kupovine u svim DDG Fashion  maloprodajnim objektima. Sniženje je u toku dok traju zalihe, a označeni artikli iz nove kolekcije sniženi su od 25 do 50 odsto.

Pogledajte galeriju sniženih artikala

Pogledajte novu kolekciju DDG Fashion-a

 

Avatar

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link