sreca_skok_zalazak
pixabay.com
Vesti Novi Sad

Proleće puno nagrada uz Taxi Maxi Novosađane

Iako je nedavno završena nagradna igra u kojoj je dodeljeno 20 letovanja u Grčkoj, omiljeno novosadsko udruženje Maksi Novosađani pripremili su još pregršt nagrada za svoje mušterije. Veliki broj zanimljivih nagrada čeka vas ovog proleća, od još letovanja, vaučera, ulaznica za akvapark i utakmice preko televizora i tablet računara.

Koje nagrade možete osvojiti?

Taksi Maksi Novosađani svakog dana poklanjanju dve pljeskavice u Bubi grilu, a tu je i vaučer u iznosu od 350 dinara za komplet obrok u ekspres restoranu Bubi grill na stadionu. Vozeći se taksijem Maksi Novosađani možete svakog dana osvojiti i dve karte za akvapark Petroland u Bačkom Petrovcu. U dnevne nagrade ubrajaju se još i večera za dve osobe u restoranu Famoso, za Vošine navijače karte za utakmice rukometnog i fudbalskog kluba Vojvodina, kao i posebna nagrada. U pitanju je koverta iznenađenja u kojoj vas čeka više nego zanimljiva nagrada, a poznajući ovo taksi udruženje sigurno nećete biti razočarani sadržajem koverte. Ovo udruženje u Novom Sadu je poznato po tome što uvek misli na svoje mušterije i vrlo često ih obraduje nekim korisnim i interesantnim nagradama.

maksi_novosadjani

Čini se da je moto taksi udruženja Maksi Novosađani nagradama nikad kraja budući da se spisak poklona ovde ne završava. Svaki kupon sa pet vožnji dobija i vaučer na 2500 dinara za letovanje preko turističke agencije Sabra Travel.

Zagrevanje za leto se zahuktava, pa očekujte veliko finale 27. jula kada će biti organizovano izvlačenje posebinh nagrada.

Šta je prva nagrada?

Prva nagrada podrazumeva letovanje u Grčkoj za dve osobe u trajanju od deset dana. U nagradu je uključen i prevoz i smeštaj. Ako niste učestvovali u prethodnoj nagradnoj igri u kojoj je dodeljeno 20 letovanja, eto prilike da ipak otputujete besplatno u Grčku ovog leta.

zavrsena_nagradna_igra_grcka
pixabay.com

Osim toga, biće dodeljene i tri večere za dve osobe u restoranu Famoso, tablet računar, kao i LCD televizor od 32 inča. Maksi Novosađani mislie i na najmlađe pa vozeći se ovim taksijem možete biti srećni dobitnik jedne od pet kutija sladoleda, kao i jedan od pet dobitnika porodičnog kompleta karata (četiri karte) za akvapark Petroland. Nagrada je puno, a pravilo jednostavno – vozite se ovim taksijem i očekujte svoje nagrade.

Pročitajte kako možete najlakše naručiti taksi

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share