ulicni-sviraci-deciji-program
Dogadjaji

Program Uličnih svirača za decu

Ovogodišnji Festival uličnih svirača imaće i tri programa namenjena najmlađim Novosađanima – komičnu dečiju predstavu Muzički šou, interaktivni plesni spektakl Igra, igraj, igramo se i nastup žonglera i šoumena Spinusa.

Umetnički tandem Zorana Milošaković-Tasić i Goran Balančević Balanac, glumci Pozorišta lutaka “Pinokio” i Malog pozorišta “Duško Radović” u Beogradu, za najmlađe posetioce Festivala uličnih svirača pripremili su predstavu pod nazivom Muzički šou.

Dobru energiju ponudiće i interaktivna plesna predstava za decu Igra, igraj, igramo se. Idejni tvorac predstave je Neda Popović, novosadski koreograf i plesni pedagog, a deca koja učestvuju u predstavi Igra, igraj, igramo se dolaze iz nekoliko novosadskih plesnih klubova.

Decu koja budu pratila ovogodišnji Festival uličnih svirača zabavljaće i makedonski žongler i šoumen Gazmend Aliju – u svetu ulične umetnosti poznatiji pod imenom Spinus. On je mlad, energičan umetnik, koji odašilje pozitivnu energiju, a njegovo dugogodišnje iskustvo uličnog zabavljača osigurava, dobru povezanost s publikom.

deca-ulicni-sviraci

Njegovo vešto žongliranje gotovo da hipnotiše posmatrače, ​a na​ kraju obično ​sledi​ grande finale na dva metra visokom monociklu​!​

 

Jubilarno, 15. izdanje Festivala uličnih svirača biće održano od 3. do 5. septembra 2015. godine, u Novom Sadu. Pred novosadskom publikom i njenim gostima, na Festivalu će nastupiti: kalifornijska sving atrakcija Phat Cat Swinger, beogradski džezeri Belgrade Dixieland Orchestra i retro pop-rokeri VIS Limunada, novosadski stendap komičari Daško i Mlađa, riječki majstori amerikane My Buddy Moose, beogradski proslavljeni harmonikaš Miško Plavi i mnogi drugi.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share