Vesti Novi Sad

Program treće nedelje Novosadskog BIG dečijeg leta

Naučni eksperimenti, animiranje filmova, mentalna aritmetika, mađioničarski trikovi i radionice glume obeležiće treću nedelju Novosadskog BIG dečijeg leta 5 u Novom Sadu na različitim lokacijama.

Tokom treće nedelje Novosadskog BIG dečijeg leta 5, deca će moći, između ostalog, da prisustvuju interaktivnim radionicama i predstavama zanimljive matematike u Centru za obrazovanje „Kefalica“. Tamo će se upoznati sa SuanPan metalnom aritmetikom i najranijom računaljkom – abakusom. Kvalitetnu zabavu najmlađi mogu potražiti i u Predškolskim ustanovama Zemlja čuda i Puž koje su pripremile sportski poligon za vešte učesnike, žurku za uživanje, eksperimente sa vodom i kreativne radionice izrade šešira, naočara i vetrenjača od papira.

NS BIG decije leto 5_foto2_687x457

Porodični dani za decu i njihove roditelje nastavljaju se u u tržnom centru „BIG“  i trajaće do kraja jula. Ovog utorka deca će moći da pogledaju predstavu „Kći vilinog konjica“ pozorištanca Teatrilo i naprave animirani film, dok će u četvrtak moći  da se preruše i pokažu svoje trikove na Saboru malih čarobnjaka uz show mađioničarke Stele.

U centru za kognitivni razvoj Arsandrea deca će imati priliku da prave kostime za predstavu, a potom i da je izvedu pred publikom. Adrenalin park Zemlja čuda ove nedelje odlična je lokacija za male avanturiste koji žele da se penju po veštačkoj steni, dok će mali ekolozi u zabavnom parku Starli učestvovati na radionici posvećenoj značaju čuvanja i unapređivanja životne sredine. U zanatsko-obrazovnom centru Adžija najmlađi ove nedelje mogu na kratko biti frizeri, manekeni, maseri i poslastičari. Program treće nedelje ove manifestacije završiće se u centru Vitruviana kroz zanimljive vežbe gimnastike za decu pod nazivom „budi strava uz leđa prava“, kako bi mališani bili spremni za kreativne kampove i zabavno-rekreativne programe koji ih očekuju u četvrtoj nedelji Novosadskog BIG dečijeg leta 5!

NS BIG decije leto4_687x456

Kako bi što veći broj dece imao priliku da se zabavi i uči tokom trajanja Novosadskog BIG dečijeg leta 5, molimo roditelje da prijavljuju decu na jednu aktivnost tokom odabranog dana manifestacije. Za skoro sve programe potrebno je prijaviti učešće, jer je broj dece-učesnika radionica ograničen. Većina programa i radionica Novosadskog BIG dečijeg leta 5 su besplatni, dok je za pojedine potrebno izdvojiti 150 dinara.

Novosadsko BIG Dečije leto 5 organizuje Dečiji kulturni centar „Deci na dar“ iz Novog Sada, uz podršku Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju i tržnog centra „BIG“.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share