Magazin

Producent Jutarnjeg programa uhapšen zbog pedofilije, nagovarao roditelje da mu podvode devojčice

dzon-grifin-2

Producent jutarnjeg programa američke televizije uhapšen je po nalogu koji je izdao FBI. Kupovao je devojčice od roditelja da bi ih trenirao da budu submisivne.

Producent jutarnjeg programa televizije Si-En-En (CNN) uhapšen je nakon što je otkriveno da je imao razređenu „šemu“ u kojoj je pokušavao da nagovara roditelje da mu podvode maloletne devojčice.

Američki FBI uhapsio je Džona Grifina (44) i optužio ga po tri tačke optužnice za podsticanje maloletnih lica na nezakonite seksualne aktivnosti, prenosi Mondo.

Grifin je, po optužnici, preko servisa za slanje instant poruka kontaktirao roditelje i ubeđivao ih da mu „predaju kćerke kako bi ih trenirao da budu seksualno submisivne“, odnosno da učestvuju u sado-mazohističkim odnosima s njim.

U jednom incidentu opisanom u optužnici, Grifin je majci iz Nevade poslao 3.000 dolara kako bi avionom došla s kćerkom kod njega u Konektikat. Tamo je dete primorao na nezakonitu seksualnu aktivnost.

Grifin je na Si-En-Enu radio osam godina, saopštila je ta televizija.

– Duboko su uznemirujuće optužbe protiv producenta, a on je suspendovan sa posla do okončanja istrage – saopštila je ta televizijska kuća.

Ukoliko bude bio osuđen, Grifin se suočava sa zatvorskom kaznom od minimalno deset godina, a postoji opcija i da dobije doživotnu zbog pedofilije.

Ucenjivao 2.000 ljudi da zlostavljaju decu, snimke slao pedofilima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

137 Shares
137 Shares
Share via
Copy link