Internacionalni Restorani Novi Sad

Mađarski delikates u Novom Sadu

Kada prođete ulicom Vojvode Mišića ne možete, a da ne osetite mirise tradicionalne mađarske kuhinje koji se širi iz restorana Roža Forum.

Posebna pogodnost u ovom restoranu jesu dnevni meniji po ceni od 350 dinara. U dnevni meni se ubraja, na primer supa, pohovani som, prilog, salata ili supa, gust pasulj, pljeskavica, salata kao i supapohovana piletina spanac pire salata, a uz to dobijate i hleb. Ukoliko ovde dolazite zbog dnevnog menija. Ukoliko planirate da ovde poručite baš dnevni meni trebalo bi da Roža Forum posetite  u periodu između 11 i 17 časova, a najbolji termin je oko 13 časova, jer se posle 15 časova dnevini meni menja. Jedno je sigurno u koje god vreme da dođete iz ovog restorana nećete otići gladni.

Forum-roza
Milenko Stanković ©

U ovim specijalitetima će uživati svi oni koji žele da probaju nešto novo, ali i oni Vojvođani koji imaju mađarskog porekla, jer će ih baš ova kuhinja podsetiti ručkove koje su spremale njihove mame i bake.

Nakon dnevnog menija, koji će vas već prilično zasititi, preporučujemo desert, mađarski specijalitet Šomloi galušku. Ovaj desert će vas zasladiti, ali i rashladiti,  a u njemu će posebno uživati ljubitelji galuške i ruma. U ovaj slatkiš ide piškota, vanilin krem, rum, čokoladni preliv i šlag. Naravno da u ovom restoranu ovo nije jedini desert, pa oni u ponudi imaju i tradicionalne gomboce, kesten pire, palačinke…

forum-roza-hrana
Milenko Stanković ©

Roža Forum u ulici Vojvode Mišića broj 3 je jedini mađarski restoran u Novom Sadu. Ovaj restoran ima preko 30 jela mađarske nacionalne kuhinje, poznate po jakim i ljutim ukusima. Kapacitet restorana Roža Forum je do 80 sedećih mesta, a na ovom mestu možete organizovati razne proslave, poslovne ručkove, koktele. Takođe, oni dostavljaju hranu i na kućnu adresu.

forum-roza-supa
Milenko Stanković ©

U restoranu Roža Forum će vas uvek dočekati ljubazno osoblje, a u prijatnom ambijentu, dobroj hrani i muzici i mirisu sveže ubranog cveća ćete sigurno uživati.

Više o ovom restoranu sa mađarskom kuhinjom

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

43 Shares
Share via
Copy link