Pozorišna predstava ”Primadone” će se održati 17. novembra 2016. godine sa početkom od 20h u ”Studiju M” Radio Novog Sada. ” Primadone” je pozorišna predstava, u kojoj uloge tumače legendarne glumice srpskog glumišta,  Tanja Bošković i Rada Đuričin.

Likovi koje tumače su u stvari likovi dve žene, dve glumice, dve primadone. One žive u napuštenom pozorištu sa nadom da će ga sačuvati od rušenja. Kroz život su volele istog čoveka, direktora, glavnog glumca i reditelja tog pozorišta. Jedna mu je bila supruga, a druga ljubavnica. Rada Đuričin kao udovica Dara i Tanja Bošković kao ljubavnica Milena, umesto antagonizma dve žene pokazuju da imaju isti odnos, pre svega na osnovu njihovog prividnog međusobnog rivalstva, ali i ljubavi prema pozorištu i glumačkom pozivu. One zajedno grade ovu, u isto vreme duhovitu i tragikomičnu priču o starom sentimentalnom rivalstvu, o ljubavi, o promeni i o pobedi. Značajan segment predstave su pesme koje izvode ove dve istaknute glumice, za koje je origanalnu muziku napravio i napisao ALEKSANDAR SANjA ILIĆ, a tekstove prilagodio i predstavu režirao sam IRFAN MENSUR. A KAKO, TO ĆETE VIDETI NA SAMOJ PREDSTAVI!

Ulaznice za ovu predstavu, po cenama od 1.000,00 dinara za parter i 900,00 dinara za tribine se mogu kupiti u knjižari ”MALA VELIKA KNjIGA” u holu ”Pozorišta mladih” i kroz prodajne mreže ”GIGSTIX”-a i ”EVENTIMA”-a.

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here