Lifestyle

Švalerski saveti: 4 fore uz koje možeš da varaš a da te ne uhvate

Prevare u vezama su nažalost česta pojava. Neko se odluči za prevaru iz znatiželje, neko pod uticajem alkohola, nego prosto jer želi da promeni rutinu. Mi ne podržavamo prevare u vezama, ali ako se već odlučite za tako nešto, onda se makar potrudite da vas druga polovina ne uhvati.

Muškarac s nadimkom midget_porn_aint_bad na popularnom je Redditu objavio je tzv. Vodič za varanje koji je vrlo brzo postao jako popularan.

Evo njegovih saveta:

1. Uvek imaj žvakaću gumu sa sobom i miriši sveže…ali ne i presveže

Neki od njegovih saveta dotiču se lične higijene i osiguravanja da vas ne uhvate preko “fizičkih tragova”. Strogo savetuje da se koriste kondomi, a ako ih već ne koristite, samo glupi će brisati ejakulat u svoje bokserice ili potkošulju. Uvek sa sobom nosite maramice ili ih imajte u autu. Ne valja ni previše menjati navike – kao puno više tuširanja ili parfema – partner/ka će odmah postati sumnjivi. Ovo su znakovi po kojima se obično lakše hvataju muškarci prevaranti, a ne žene. Dobro je u automobilu držati i žvakaće gume, a kod tuširanja nakon seksa nemojte koristiti gel već se operite samo vodom.

2. Izmisli priču i drži je se po svaku cenu

Prevarant moli čitaoce da kreiraju zaista logičnu priču koju će “prodavati” svom partneru. Najbolje su stvari one najjednostavnije – umesto komplikovane priče o ostajanju duže na poslu, bolje recite da ste ostali na piću previše s prijateljima, ako je to vaša praksa – i obrnuto.

Naravno, tada se pobrinite i da se oseti miris alkohola. Što se tiče odlaska u hotele, na večere i slične troškove – uvek i isključivo koristite samo gotovinu, čak i ako ne delite bankovni račun.

Šta prvo kaže muškarac koji je načinio preljubu

3. Ne ispuštaj mobilni telefon iz vida

Preko 80 posto prevara otkrije se upravo zahvaljujući dokazima u mobilnom telefonu. Koliko god revnosno i redovno brisali tragove, uvek se može dogoditi da vaš partner/ka kontroliše vaš mobilni baš kad se ljubavnik/ica javlja. Zato je najbolje mobilni telefon držati na vidljivom mestu, ali ne u rukama ili džepu – to će vas učiniti sumnjivima. Najopasnije vreme je spavanje ili pijanstvo, pre toga obavezno sve treba izbrisati, a naravno najbolje je sve poruke i pozive brisati odmah. Ako sumnjate da je bilo ili će biti njuškanja – bacite mobilni u zid ili u wc šolju, novi mobilni je skup, ali na tragu ste da budete uhvaćeni, a razvod je skuplji.

4. Nikad se ne petljaj s kolegom s posla

Takve afere se apsolutno uvek pročuju, jer previše ljudi može da shvate, a oni znaju detalje i iz vašeg privatnog života. Najbolje je imati ljubavnika/icu koji je takođe u braku, a s kojim vas inače ništa drugo ne veže osim seksa.

Fejsbuk saopštenje za rodbinu: Ostavljam vam Miroljuba kera i kurvara!

 

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share via
Copy link