Srbija Vesti

Goran davio i gušio ženu zbog loše večere, priznao pa zakukao da je i on dobio batine

porodicno-nasilje

Pa, gde mi to živimo i s kim? U komšiluku, u zgradi u istom gradu s ljudima koji se sa slabijim polom obračunavaju šakama, pesnicama a nažalost, sve češće i noževima, sekirama… Telegraf prenosi priču o Goranu P.  iz sela u okolini Mladenovca kome je određen pritvor do 48 sati pošto je juče (2. avgust) uhapšen jer je pretukao svoju suprugu i to uzašzo?

Večera mu se nije dopala

Naime, policija je Gorana  P. (48), iz okolnog sela, nakon što je  pretukao suprugu S.P. jer mu je spremila i postavila večeru koja se njemu nije dopala, saznaje „Telegraf.rs“.

– Nesrećna žena pozvala je policiju i prijavila da je muž fizički i psihički zlostavlja. Da je davi i udara rukama i da se plaši da će je ubiti. Ona je priznala da ga je i sama udarila nekoliko puta kako bi se odbranila – kaže naš izvor blizak slučaju.

Kako „Telegraf.rs“ saznaje, uhapšeni Goran do detalja je policajcima u Mladenovcu ispričao šta se dogodilo nakon što je uveče došao u kuću.

On je , navodno, priznao da je šamarao suprugu jer je bio besan šta mu je spremila za večeru, ali je rekao da nije imao nameru da je ubije.

Zatražio lekarsku pomoć ali nije bilo potrebe za doktorom

– On je nakon privođenja zatražio lekarsku pomoć jer je i sam dobio batine od S. P. Pregledan je kod lekara, ali nije bilo potrebe za ukazivanjem pomoći. On se trenutno nalazi u pritvoru- dodaje naš sagovornik.

Kako komšije ovog para kažu oni su u kraju poznati po čestim svađama.

– Bila je jednom policija. Čuli smo da ju je napao i tukao, ali ona o tome nije želela da priča. Dugo su u braku i valjda je tu zbog dece. Od ponedeljka ga nismo videli, kažu da je u pritvoru- rekla je za „Telegraf.rs“ komšinica bračnog para.

S. P. je policiji rekla da već godinama ima narušene porodične odnose sa suprugom i da ga je već prijavljivala policiji zbog nasilja u porodici.

Izvor: Telegraf

Nasilniku iz NS koji je brutalno pretukao ženu sa detetom odbijena žalba

Čitajte Luftiku na Google vestima

71 Shares
Share via
Copy link