Magazin

Preminula žena koja je pre 2 meseca sa sinom u naručju skočila sa 3. sprata

bacila dete sa zgrade
Foto: Kurir

M. K. (41), koja je sa sinom (7) 13. maja skočila sa trećeg sprata zgrade u ulici Grge Jankesa broj 12, danas je preminula u Urgentnom centru.

Majka je kobnog dana oko osam sati ujutru sa sinom u naručju bacila sa terase. Njima je drvo ublažilo pad i skrenulo putanju, te su pali na travu, a ne na pločnik.

Ona je prevezena u Urgentni centar u svesnom stanju, a imala je vidljive povrede na nozi.

Dečak je bio na reanimaciji i nakon velikog broja operacija stavljen je u veštačku komu kako ne bi trpeo bolove.

Prema rečima komšija, majka je dete navodno polila kiselinom, a prema informacijama Telegraf.rs, dečak je imao višestruke povrede koje su mogle da nastanu pre pada.

Na mestu incidenta pojavio su suprug i otac.

– Moja supruga je zdrava žena. Moji zaključci zbog čega je to uradila nisu validni. Molim vas da razumete moju situaciju – rekao je tada.

Inače, supružnici su bili u fazi razvoda i nisu živeli zajedno.

– Bila je jedna prijava za nasilje u porodici. Naime, došlo je do svađe muža i žene. On je policiji rekao da je suprugu odgurnuo, a da mu je ona udarila šamar. Pred policijom su obećali da će srediti nesporazum i da se ovakve situacije više neće dešavati – rekao je sagovornik blizak istrazi.

Žena, osim sina, ima i ćerku.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

Ksenija pre 3 meseca nestala u Novom Sadu, sumnja se da je skočila sa mosta nakon svađe sa momkom

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

45 Shares
Share via
Copy link