Pored-mene-plakat
Dogadjaji

Premijera filma “Pored mene” u Novom Sadu

Voleli ste film “Šišanje”, oduševio vas je “Šejtanov ratnik”, pripremite se za novo, treće filmsko ostvarenje Stevana Filipovića film “Pored mene”.pored-mene-premijera

Sinoć je premijerno u Novom Sadu prikazan film “Pored mene” koji prati priču o jednom odeljenju gimnazijalaca i ukazuje na  nedostatak empatije u savremenom društvu. Glumačka ekipa se juče poklonila pred novosadskom ekipom. U filmu glume studenti Akademije umetnosti, a mladu profesorku istorije tumači Hristina Popović, dok je u ulozi direktorke škole Mirjana Karanović.

– Na samim likovima smo dosta radili sa rediteljem, čak smo bili i zatvoreni u jednom objektu, bez Interneta, kako bismo se uživeli u uloge – navodi glumica Gorica Regodić koja tumači lik Isidore.

Evo kako je bilo na premijeri filma “Hiljadarka”.

 

Film prati razred koji je, zbog određenih okolnosti, za kaznu zaključan u školi, bez mobilnih telefona, te učenici dolaze u priliku da se zaista upoznaju. Likovi učenika pokrivaju čitav spektar od fensera, navijača, hipster do štrebera i njihove različite životne stavove, socijalne statuse, seksualna opredeljenja i politička razmišljanja.

 

Oni će tokom jedne noći, o sebi i svojim drugovima iz razreda, saznati više nego svih prethodnih godina i više nego što su ikada očekivali. Ta noć će zauvek promeniti njihove živote, stavove i razmišljanja.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share