zabar-predstava-novisad
Izvor; Novosadsko pozorište
Pozorište

Predstave koje ćemo gledati do kraja godine

Kraj godine se polako bliži, i u novosadskim pozorištima polako se sprema praznična pauza. Ipak, iskoristite ovo preostalo vreme i pogledajte neke od odličnih predstava koje vam preporučujemo.

Piaf-marche

Predstava se igra 19. decembra u Novosadskom pozorištu i počinje u 19h. Ovu predstavu radila je rediteljka Kinga Mezei, i ovog decembra premijerno se prikazuje u Novom Sadu.

Violinista na krovu

Mjuzikl koji ne smete propustiti! Igra se u SNP-u, 21. i 22. decembra sa početkom u 19.30h. Istu ovu predstavu možete pogledati i u Novosadskom pozorištu 21. i 22. decembra u 19h.

violinista-na-krovu4-snp
Izvor: SNP

Krcko Oraščić

Ova predstava igra se tokom celog decembra u SNP-u, a možete je pogledati još 23. 26, 30 i 31. decembra na sceni Jovan Đorđević.

Mizantrop

Predstavu rađenu po delu Žan Batist Poklen Molijera u režiji Ive milošević, pogledajte u SNP-u 28. decembra u 19.30h.

Novogodišnja zveudana priča

Predstava za mališane u kojoj je gost Deda mraz, igra se u pozorištu u gimnaziji Laza Kostić. Predstave će se igrati 20. 25. i 26. decembra u 10h, a rezervacija karata je obavezna.

Pogledajte ceo repertoar za decembar

 

 

 

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share