Pozorište

Predstava Teenage story – Istine o odrastanju

Četvrtak, 28.1.2016. od 19.30 časova, Novi Sad, Scena na Pedagoškoj akademiji ( Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača), Petra Drapšina 8
Predstava “Na tragu Nušića-Teenage story?” po tekstu NIkole Zavišića rezultat je pozorišne radionice “Glumac je glumac…“ a govori o problemima i istinama o odrastanju. 
 
Ovo je uzbudljiva i stvarna priča o četvoro trinaestogodišnjaka koji prolaze kroz burno razdoblje života – seksualno i psihičko sazrevanje. Komad je namenjen tinejdžerima i odgovara na veliki broj bitnih pitanja koja pubertet donosi. 
 
Radionicu i predstavu je organizovao i realizovao DKCNS uz pomoć Fondacije Deci na dar,  a sufinansirane su od strane Pokrajinskog sekretarijata obrazovanje, upravu i nacionalne manjine Vojvodine i Uprave za kulturu grada Novog Sada. 
 
Uloge tumače: Tea Bulatović, Anastasija Grozdanović, Nikola Risteski, Jovan Sibinčić, Miloš Macura, Ana Gligorijević, Strahinja Tijanić, MIlica Filipović, Olivera Popović, Jovana Ždero i Aleksandra Vučković
 
Mentori: Nenad Pećinar i Severina Prostran Miletić
Ulaz je besplatan
Izvor: DKCNS

Više zanimljivih događaja potražite ovde

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link