predstava-mjuzikl-pozoriste
Izvor: Girafon
Pozorište

Predstava o kojoj se priča – Mulen ruž

Spektakularni spektakl, kako ga izvođači iz Studija teARTar nazivaju, mjuzikl „Mulen Ruž“ biće prikazan po peti put 27. decembra u 19 časova u Novosadskom pozorištu/Ujvideki sinhaz.

Posle četiri rasprodate predstave, ansambl Studija TeARTar će svojoj publici još jednom ispričati priču o borbi za istinu, lepotu, slobodu i iznad svega – ljubav. Uvežbanu glumačku, pevačku i plesačku ekipu čini 26-oro mladih koji su ovaj projekat započeli iz ljubavi prema muzici i daskama što život znače.

Rediteljka Jelena Đenić kaže da je bilo izuzetno zanimljivo, ali i zahtevno dočarati atmosferu tame bordela u kojoj se prepliću ljubav, promiskuitet, prijateljstvo i sukobi. S obzirom na veliki broj glumaca i koreografija probe su svakodnevne, čime je svako sledeće izvođenje mjuzikla uspešnije.

Karte po ceni od 500 dinara mogu se kupiti u klubu „My place“ u Zmaj Jovinoj 26, na prvom spratu, od 17 do 23h.Studio teARTar je do sada uspešno realizovao mjuzikl „Aladin“, a u pripremi su veliki projekti za narednu sezonu.

Dodatne informacije možete dobiti na broju telefona 063/581-383 – Jelena Djenić, ili
preko maila: [email protected]

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share