vrtici-u-novom-sadu
Izvor: wikimedia.org
Pozorište

Predstava Bonton – za buduće dame i kavaljere

„Bonton za početnike“ ili „Ja to neću“ je predstava koja nas očekuje 14. novembra u 11 časova, u pozorištu Teatrilo.

Predstava je namenjena deci predškolskog uzrasta kao kombinacija glumačkog i umeća igre sa lutkama. Kao što sam naslov govori, ove godine tema je lepo ponašanje, prvi koraci deteta u svet i društvo oko njega, učenje lepim manirima, poštovanje sebe i drugih.

Princeza Klinceza prolazi kroz teške zadatke. Prvi put se susreće sa priborom za jelo i ne zna za šta, a ni kako se upotrebljavaju. Tu je i naš učitelj bontona Miša Bombona koji joj uvek pomogne da izabere pravi način ili put. Ona ne zna da pređe put, ne zna kako sama da se obuče za vrtić, ne zna kako da se obraća starijima od sebe, a ni sa drugarima ne ume lepo da se igra. Kako će pomoći mačku Marku da siđe sa drveta … i ostale nezgode i situacije koje je prate u kući i van nje, to ni Miša Bombona ne može sve sam da joj objasni bez učešća publike odn. dece.

Uz veselu pratnju gitare i originalnih muzičkih numera, deca zajedno sa našim junacima prolaze i rešavaju probleme i zadatke koji su ispred njih.

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow