Dogadjaji Tribine

Predavanje o trendovima zdrave ishrane u SAD

Predavanje pod nazivom “Pokreti za zdravom ishranom u SAD” će se održati u petak 4. marta u 18.30 časova u Američkom kutku (Petra Drapšina3 ). Gošća predavačica je aktivistkinja u oblasti zdrave hrane i nastavnica škole za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju u državi Montana Sju Furi.

Na ovom predavanju gošća će prisutnima preneti svoje iskustvo u pravljenju školske bašte koja treba da obezbedi svežu i zdravu hranu za njene učenike. Posetioci će moći da čuju i na koji način stanovništvo Severne Amerike prihvata zdrave navike u ishrani i koliki je uticaj sve masovnijih pokreta za proizvodnju zdrave hrane. Predavačica će takođe napraviti kratak osvrt na istoriju poljoprivredne proizvodnje u SAD.

Sju Furi nije ekspertkinja iz oblasti proizvodnje zdrave hrane već uspešna aktivistkinja sa dugogodisnjim stažom u ovoj oblasti i na ovom predavanju će prisutnima preneti svoja iskustva.

Predavanje je besplatno i održaće se na engleskom jeziku. Broj mesta je ograničen pa su prijave obavezne putem sledećeg linka http://goo.gl/forms/YEy9zICoH7.

Još zanimljivih predavanja potražite ovde.

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link