Magazin Svet

Stefani ‘pusti vetar’ u teglu i dobro je zavrne, a onda skupo proda

matto

Stefani Mato je poznata češko-američka jutjuberka i rijaliti zvezda. Ona je zaprepastila fanove stavljajući svoje prdeže na prodaju – potez koji je podjednako odvratan i preduzimljiv.

Nekonvencionalni proizvod, koji je izgledao kao tegla sa laticama ruže i „Eau de Stefani“ u sebi, upola je jeftiniji za prvih 100 kupaca, a cena je „samo” 500 dolara.

Autentični Mato prdeži su bez sumnje bizaran proizvod, ali rijaliti zvezda je lako pronašla tržište za njega.

Narod zahtevao golubove ona isporučila

Njena reputacija je da zarađuje na seksi imidžu i načinu života koji projektuje, a najnoviji način da zaradi „nešto“ dodatnog novca teglama svojih prdeža fanovima je jednako primamljiv.

U postu na Instagramu, Stefani je da je odlučila da svoje prdeže stavi na tržište „zbog velike potražnje“ i „zahteva naroda“, te obavestila pratioce da mogu da kupe ove delikatne tegle sa smradom na njenoj novoj medijskoj platformi Unfiltrd.

U sekciji za komentare, Stefani je uverila fanove da je njen najnoviji proizvod veoma stvaran. Mnogi korisnici želeli su da nije i žalili su se kada su saznali istinu o njenom poslovnom poduhvatu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stephanie Matto (@stepankamatto)

Razumljivo je da je bilo mnogo šoka i gađenja, iako nekolicina nije mogla a da se ne divi njenom njuhu za profitiranjem. Gotovo je za divljenje način na koji je zaradila ogroman novac.

Objavila je da je prodala gotovo sve za dva dana. Ostale su još tri tegle. Stefani može dobiti mnogo kritika zbog svojih posebnih tegli, ali ona se smeje na putu sve do banke – gde je čeka 50.000 dolara.

Mnogi fanovi će reći da je čudno (jeste), ali kako je rekao jedan čovek, „čudno je samo ako niko ne plaća“.

Zvezde prdonje širom sveta

Međutim, na internetu postoji tržište za prdonje. Verovali ili ne, ljudi kupuju prdeže u mnogim oblicima. U rasponu od tegli do lizalica na koje su prdnule „zvezde prdenja“ – do plaćanja ljudima samo da bi ih videli kako prde na mreži, ovo čudno tržište raspostranjeno je širom sveta.

Slično Stefani, Ema Martin, prozvana i kao kamera za prdenje, prdi na kameru za svoje fanove i zarađuje čak 4.000 dolara mesečno od svojih emisija. 48-godišnja majka dvoje dece je bivši turistički agent, napustila je posao i bavila se prdenjem sa punim radnim vremenom. Ona je i promenila svoju ishranu kako bi zadovoljila svoje poslovne „potrebe prdenja“.

Posao prdenja nije ograničen samo na žene.

36-godišnji Aleks Ramirez iz Bruklina dospeo je na naslovne strane nakon što je prodavao svoje audio zapise za prdenje koje je snimao dok je bio u karantinu. Zanimljivo je da Ramirez prodaje svoje prdeće audio zapise kao NFT tokene, baš poput digitalnih umetničkih dela.

Bizarne žurke se šire Italijom, zaraženu osobu vežu za krevet, grle je i ljube kako bi se inficirali

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

42 Shares
Share via
Copy link