Lifestyle

Pravilo “šest minuta” garantuje nezaboravan seks i orgazmičko zadovoljstvo

seks-astrologija

Seksualni stručnjaci su otkrili veoma jednostavno pravilo “šest minuta” koje garantuje postizanje većeg zadovoljstva u seksu.

Zapravo, ovo pravilo se zasniva na uvođenju predigre koja treba da traje najmanje šest minuta pre nego što krenete u glavnu akciju.

Zadovoljavanje pre penetracije treba da predstavlja i jednom i drugom partneru zadovoljstvo, međutim često je nepravedno zanemareno kod ljubavnih parova, piše Telegraf.

U studiji naučnika iz Kanade, kojom je obuhvaćeno 1.500 ljudi, pronađeno je da osobe koje su pre konkretne seks-akcije uživali u predigri koja je trajala najmanje šest minuta bili su veoma seksualno zadovoljni.

Istraživanje je naručila kompanija “Trojan”, a naučnici su zahvaljujući različitim testovima utvrdili da se većina muškaraca slože da pravilo šest minuta donosi pravi užitak, ali “ipak mogu da dožive orgazam i bez njega” – u poređenju sa 61 odsto žena kojima je predigra potrebna da se opuste.

– Šest minuta je najmanje vremena koje treba da posvetite predigri. Ovo je jednostavan način koji ljudi mogu da praktikuju u svojoj vezi, a da ih ne košta ništa – objasnio je Robin Milhusen, profesor seksualnosti sa Univerziteta Gvelf.

Studija je takođe pronašla da 56 odsto muškaraca i 55 odsto žena je osećalo veće zadovoljstvo ukoliko je sa svojim partnerom razmenjivalo nežnosti nakon seksa, poput maženja.

7 brutalno dobrih poza u seksu koje garantuju najjači orgazam kod žena

Dragana Krstić

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


4.1K Shares
4.1K Shares
Share via
Copy link